GUNS N` ROSES - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

ULAZNICE NA DAN KONCERTA DOSTUPNE SU NA SVIM PRODAJNIM MJESTIMA EVENTIMA I NA BLAGAJNI SPALADIUM ARENE.

 

Guns and Roses - ikone svjetskog rock and rolla nastupit će u Spaladium Areni 17/07/12.

Kalifornijski odmetnici, bend koji je tijekom čitave svoje karijere živio krilaticu "seks, droga i rock'n'roll“, otpadnički heroji prethodnih nekoliko generacija, u Split dolaze nakon što će se 15/04/12 primiti u Kuću slave rock and rolla(Cleveland)!

U Clevelandu će se, dakle, okupit originalna postava legendarnih Guns N' Rosesa i to nakon nakon punih 15 godina, ato je otkrio je klavijaturist Dizzy Reed, koji nije član izvorne petorke. Tako će se Axlu Roseu pridružiti i Slash, Izzy Stradlin, Duff McKagan i Steven Adler.

Gunsi su bili misionari rokerskog shvaćanja slobode, koje predvodi enfant terrible i ikona rock'n'roll kulture, Axl Rose. Dakle, jedna od najvećih globalnih zvijezda dolazi u Split!

Guns N’ Roses su svjetsku popularnost stekli osamdesetih i početkom devedesetih godina svojom muzikom koja je mješavina hard rocka, blues rocka, heavy i glam metala, ali i spektakularnim koncertima, skandalima i tučama.

Malo tko nije odrastao uz rock himne poput Sweet Child Of Mine, November Rain, Paradise City, Knockin’ on Heaven’s Door, Don’t Cry ili Welcome to The Jungle.