gojira 30.7.2022. zagreb - Ulaznice

GOJIRA

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora]

Koncert grupe GOJIRA, koji se trebao održati 31.1.2022. u Zagrebu, ima novi datum!

Koncert će se održati 30.7.2022. u Domu sportova u Zagrebu.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi datum koncerta i nije i potrebno mijenjati.


Ako vam novi datum održavanja ne odgovara, povrat sredstava možete zatražit na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene do 28.2.2022.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 28.2.2022. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili sliku ulaznica s vidljivim barkodom.


***


GOJIRA

ZAGREB

DOM SPORTOVA

30 07 2022

Predgrupe

ALIEN WEAPONRY

EMPLOYED TO SERVE


Francuska metal mašina Gojira, jedan od najznačajnijih metal bandova posljednjih 10ak godina, vraća se u Zagreb na veliki dvoranski koncert u Dom sportova krajem siječnja 2022. godine.

Nakon sada već legendarnog nastupa u Dvorištu Močvare u lipnju 2012., kada su nastupali zajedno sa Slayer i Mastodon, Gojira dolazi sada u ulozi headlinera i jednog od najaktualnijih metal bandova na svijetu u ovom trenutku.

Na krilima novog albuma Fortitude, objavljenog ovog proljeća, i sa zaleđem od sada već 7 studijskih albuma, Gojira kreće na veliku svjetsku turneju koja će ih kroz 2022. odvesti na glavne pozornice najvećih svjetskih festivala ali i u manje prostore gdje će na solo koncertima dobiti priliku kroz dužu minutažu predstaviti svoj sada već impresivan opus.

Kao predgrupe će im se pridružiti bandovi Alien Weaponry i Employed To Serve.

230 kn pretprodaja.

260 kn na dan koncerta.