gladiator_pula20 - Ulaznice

Gladiator - 20th Anniversary

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora - Dreamaker Productions]

Dragi prijatelji, partneri, ljubitelji filmova i filmske glazbe, sa velikim žaljenjem Vas moramo obavijestiti da smo primorani odgoditi događanje Gladiator – 20th anniversary – Arena Pula.

Naime, naša je dužnost kao organizatora uvažiti aktualne smjernice i preporuke nadležnog stožera civilne zaštite Istarske županije, a u cilju sprečavanje širenja zaraze uzrokovane virusom Covid - 19. Također, smatramo da je u ovom trenutku važno prikloniti se svim drugim organizatorima koji su uslijed novih okolnosti vezanih za organizaciju javnih okupljanja odlučili otkazati ili odgoditi događanja u pulskoj Areni.

Gladiator – 20th anniversary – Arena Pula će se održati u novom terminu, o kojem ćemo Vas naknadno izvijestiti. Svi oni koji su već kupili svoje ulaznice, mogu iste zadržati za drugi termin ili mogu zatražiti povrat novca na način da se jave na prodajno mjesto na kojem su realizirali kupnju.

Pozivamo Vas da nas pratite i dalje putem službene web stranice www.dreamaker-productions.hr, a za sve informacije slobodno nam se obratite.


Dreamaker Productions team  
Obljetnica filma Gladiator na najljepšoj pozornici svijeta - u pulskoj Areni 27. srpnja 2020.

Ljubitelji kultnih filmova ovo ljeto ne smiju propustiti jedinstveno događanje koje će se održati u pulskoj Areni 27. srpnja 2020. godine povodom dvadesete obljetnice filma Gladiator.

Događanje donosi izniman glazbeno - scenski program glazbe iz filmova Inception, Interstellar, 1917, The Da Vinci Code, Once Upon a Time in America i naravno Gladiator, u izvedbi svjetski poznatog violinista Iskandara Widjaja i jednog od najljepših svjetskih vokala - Nine Kraljić kojima će se pridružiti skladatelj i glazbenik Ozren K. Glaser te gitarist Tin Švegović, nakon čega slijedi prikazivanje filma Gladiator, prvi puta u pulskoj Areni, pod zvijezdama na najvećem open air kino platnu uz izuzetno ozvučenje za jedinstven i neponovljiv doživljaj. Za sjajnu atmosferu svakako će se pobrinuti domaćini događanja, naši poznati kantautori - Elis Lovrić i Bruno Krajcar.

Cijelo događanje svojevrstan je homage i nedavno preminulom filmskom producentu Branku Lustigu, dvostrukom dobitniku Oscara (Schindler's List, Gladiator).

Događanje se odvija uz poštivanje svih protuepidemijskih mjera propisanih od stožera nacionalne i županijske civilne zaštite, uz ograničen broj mjesta, pa stoga svoje mjesto rezervirajte na vrijeme.


Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno.

Djeca do 6 godina ulaze besplatno, sjede s roditeljima.