Giuliano & Diktatori

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

GIULIANO & DIKTATORI DOLAZE U BOOGALOO 29.11.!

Nakon šo su suradnju započeli početkom 2018. godine, Giuliano i peteročlani splitski bend Diktatori zajedno su održali već više od stotinjak koncerata, a 29.11. zajedno će nastupiti i u zagrebačkom klubu Boogaloo!

U zadnjih godinu dana Giuliano je iznimno diskografski aktivan, a u suradnji s autorskim tandemom Branimirom Mihaljevićem i Nenom Ninčevićem objavio je 3 uspješna singla -  '7 dana tjedno', '100 posto lud' i 'Krila galeba'. Sve su pjesme došle na vrhove top lista i bile među najvrćenijim singlovima hrvatskih radijskih postaja. Ove je godine na Splitskom festivalu nastupio s novom pjesmom 'Krila galeba', a ujedno je i za pjesmu '7 dana tjedno' osvojio nagradu koja mu najviše znači - za najvrćeniju pjesmu festivala u protekloj godini, a osim što je radijski dobro prihvaćena, na koncertima je odlično prihvaćena i od publike.

Prije koncerta u zagrebačkom Boogaloou, Giuliana i Diktatore očekuje poprilično radno ljeto s brojnim svirkama širom Hrvatske (Čeprljanda-Ugljan, Pučišća, Slatine, Vodice, Zadar, Tisno, Trpanj, Tribunj, Zemunik, Šipan, Hvar, Gradac, Županja...), a onda kreću i pripreme za nastup u Boogaloou na kojem nas očekuju brojni, uvijek rado slušani i stari i novi hitovi, poput "Dobro mi došla ljubavi", "Jugo", "Bježi od mene", "Pismom te ljubi milijun mandolina", "7 dana tjedno", "Gori more", "Zovem prijatelje moje", kao i neke obrade koje Giuliano iznimno voli i cijeni  među kojima se nalaze "Ne zovi mama doktora", "Od mora do mora", "Da je sreće bilo", "Srce na cesti", "Sanja", "Sve ove godine", "Stojin na kantunu"...


Osobe s invaliditetom ulaze besplatno uz obaveznu pratnju koja mora imati ulaznicu.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja koji moraju imati ulaznice.