GALOOP FESTIVAL - Ulaznice

GALOOP Festival

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

GALOOP FESTIVAL

STROSSMAYEROV PARK, ĐAKOVO

PETAK, 3.6. - RUNDEK, PIPSI, JONATHAN

SUBOTA, 4.6. - HLADNO PIVO, BRKOVI, M.O.R.T.

Dvodnevni Galoop festival u Đakovu će ugostiti neka od najistaknutijih rock imena naše scene 3. i 4. lipnja u Strossmayerovom parku.

Galopiranje u ljetne dane počinje u petak 3. lipnja kada dolazi Darko Rundek, a praćen s Ekipom sastavljenom od vrhunskih glazbenika podsjetit će na svoj prebogati katalog pjesama. Pridružuju im se kultni Pips,Chips&Videoclips koji će donijeti set najvećih hitova iz kompletne karijere i pokazati zašto su jedan od koncertno najtraženijih bendova. Prvog dana festivala nastupit će i riječki Jonathan, jedan od najboljih live bendova regije, što je potvrđeno i nedavnom Rock&Off nagradom za najboljeg koncertnog izvođača.


Drugi dan, u subotu 4. lipnja, na pozornicu se penje Hladno Pivo. Jedan od naših najvećih rock bendova ove godine slavi 35 godina karijere uz 35 koncerata i jurnjavom kroz najveće hitove. Uz njih tu su Brkovi, punk-folk-wellness mašina, koji u sklopu Novo Nenormalno turneje podsjećaju na svoj bogati katalog hitova, a bit će to prilika čuti i novi singl “Tata ti je zao”. Pridružuje im se i sinjska punk blues rock četvorka M.O.R.T. o čijim se sirovim i iskrenim nastupima uživo priča.