Gala koncert u Ciboni: ČETIRI TENORA  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Informacije o koncertu


Dragi kupci, Eventim blagajna se otvara u 18:00, a ulaz u 18:30.


__________________________________


Nakon otvaranja 69. Dubrovačkih igara Četiri tenora pripremaju još jednu glazbenu poslasticu i potvrđuju svoj status jednih od najtraženijih glazbenika u Lijepoj našoj. 


 Naime, naši najpopularniji dalmatinski tenori Marko Škugor, Vladimir Garlić, Đani Stipaničev i Marko Pecotić  pripremaju pravi spektakl za sve ljubitelje kvalitetne glazbe. 


Nakon rasprodanog koncerta u Lisinskom i niza rasprodanih koncerata u prestižnim koncertnim dvoranama širom  Hrvatske, Četiri tenora najavljuju još jedan veliki koncertni spektakl!


U petak,  21. rujna u 20 sati u sportskoj dvorani „Cibona“  priuštit će nam još jedan nezaboravan koncert.


“Premda je koncertna sezona i sa tenorima i solo nastupima u punom (ti)jeku misli se polako već okreću ka 21. rujnu i KC D. Petrović u Zagrebu kada ćemo se nakon Gradeca i Lisinskog predstaviti u novom prostoru Zagrepčanima i gostima grada. Siguran sam da će nam ljetna energija koju upravo upijamo dati poseban podstrek u pripremi tog koncerta uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije.”- izjavio je Đani Stipaničev.


Veličanstvenosti ovog događaja pridonijet će i 40 glazbenika iz Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije koji će ovu večer učiniti nezaboravnom.


Svoj glazbeni put Četiri tenora započeli su svojim prvim nastupom 2016. godine kada su bili gosti klapama u Lisinskom. Na tom koncertu oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama i od tada Četiri tenora postala su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja.


Njihov glas prelazi granice Hrvatske što potvrđuje i njihov koncert u slovenskoj areni u Stožicama zakazan za 5. listopada 2018.


Na koncertu u rujnu publiku će oduševiti predstavljanjem svog novog albuma čija naslovna pjesma Grande Amore pokazuje veličanstvenost njihovih glasovnih mogućnosti, a to je samo najava za ono što vas čeka na koncertu.


Album koji je izašao u srpnju ove godine ima bogati sadržaj; razne arije, kancone i evergreene kao što su ‘O Sole Mio’, ‘Nessun Dorma’, ‘Grande Amore’, ‘Funiculi Funicula’, ‘Canzone per te’ te domaći standardi poput Cocine ‘Vilo moja’, Oliverove ‘Cesarice’, Robićevih ‘Golubova’, ‘Zvona moga grada’ Vice Vukova i mnoge druge.


Cibona je veliki izazov koji tenori s veseljem prihvaćaju. Dokaz koliko ih publika voli je rasprodanost oba koncerta u Zagrebu u Lisinskom i na platou Gradec, ne sumnjamo da će tako biti i sada.


Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima ulaze besplatno.
Djeca predškolske dobi ulaze besplatno ukoliko sjede roditeljima u krilu.