Učitavanje...

Dostupni datumi

lip18

Foo Fighters

ArenaPula
Rasprodano
uto, 18. lip 2019 u 21:00
lip19

Foo Fighters • RASPRODANO

ArenaPula
Rasprodano
sri, 19. lip 2019 u 21:00
Podaci o događaju

Prodaja za drugi koncert kreće 14.12.2018. u 10:00

Dragi kupci,

u 10:00 kreće prodaja za drugi koncert Foo Fightersa. Kao i za prošli, očekujemo veliku potražnju. Kako bi osigurali neometanu prodaju ulaznica, samo u slučaju velikog broja posjeta, otvorit će se Čekaonica, tj. „waiting room“. Ta Čekaonica će vas staviti u red čekanja za ulazak na stranicu. Ako dođe do pojave Čekaonice, ona će izgledati ovako: 

 

LAA PREDSTAVLJA:

FOO FIGHTERS - DVA KONCERTA

ARENA – PULA

UTORAK 18. LIPNJA 2019.
SRIJEDA 19. LIPNJA 2019.

Foo Fighters, američke rock legende, premijerno dolaze na ove prostore u lipnju 2019. godine i to u pulsku Arenu. Jedan od najvećih rock bandova posljednjih 20 godina, stadionska atrakcija u svakom dijelu svijeta, za svoj premijerni nastup u regiji odabrao je možda i najljepši koncertni prostor kojeg ovaj dio Europe ima. Na izrazito ekskluzivnim nastupima, s brojem ulaznica ograničenim na samo 7.000 Foo Fighters će odsvirati svoja dva puna samostalna cjelovečernja koncerta, trajanja minimalno 2 i pol sata.

Foo Fighters – “The Pretender”

Jedno od najznačajnijih inozemnih rock gostovanja u novijoj hrvatskoj povijesti, uz bok koncertima U2 i Metallice u Zagrebu, aposlutna je poslastica za sve ljubitelje rock glazbe, kako zbog statusa i veličine Foo Fightersa, tako i zbog same lokacije na kojoj će se koncert održati.

Dave Grohl, bivši bubnjar Nirvane, osnovao je Foo Fighterse 1994., nakon smrti Kurt Cobaina i neko vrijeme bio jedini službeni član. U sljedećim sezonama kroz bend je prošlo nekoliko članova, nakon kojih se, nešto prije 2000. iskristalizirala postava koju su uz Grohla činili Nate Mendel (bas), Chris Shiflett (gitara) i Taylor Hawkins (bubnjevi). Njih je 2006. pojačao Pat Smear, Nirvanin touring guitarist i kratkotrajni član Fightersa sredinom 90tih te klavijaturist Rami Jaffee koji s bendom surađuje od 2005., ali je 2017. postao punopravan član.

Foo Fighters – “Best Of You”

U 24 godine dugoj povijesti Foo Fighters su objavili 9 studijskih albuma, osvojili 12 Grammy nagrada, i samo u SAD-u prodali preko 14 milijuna albuma. Headlineri su svih najvećih svjetskih festivala, a na samostalnim koncertima nižu impresivne brojke posjete. Tako su ranije ove godine na londonskom Olimpijskom stadionu u 2 koncerta skupili ukupno 140.000 ljudi. Njihov posljednji studijski album, "Concrete and Gold", objavljen 2017., odveo ih je na nekoliko globalnih stadionskih turneja. Ovu godinu band je započeo na rasprodanoj seriji nastupa po Australiji i Novom Zelandu, a kroz ljeto su svirali pomno odabrane stadione i legendarne dvorane poput Madison Square Gardena u New Yorku, Fenway Parka u Bostonu ili Wrigley Field u Chicagu. Ljeto su završili na Cal Jam festivalu u okolici Los Angelesa, na festivalu koji je pokrenuo sam band i na kojem uz njih svake godine sviraju njihovi prijatelji i kolege iz srodnih bandova.

Foo Fighters – “The Sky Is A Neighborhood”

Ljeto 2019. band će provesti nastupajući na manjem broju europskih festivala kombiniranih sa samostalnim koncertima, od koji je jedan upravo ovaj premijerni hrvatski, u pulskoj Areni.

Ulaznice za drugi koncert u prodaju kreću u petak 14. prosinca u 10:00, a po osobi, odnosno transakciji, moguće je kupiti maksimalno 4 ulaznice.

Cijene po sektorima su:

  • Parter stajanje 460 kn
  • Tribine sjedenje 430 kn
  • Trava / gornje stajanje 370 kn
  • Osobe u invalidskim kolicima 190 kn

Djeca do 6 godina ulaze besplatno.
Osobe u invalidskim kolicima plaćaju ulaznicu po 190,00 KN, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.