Učitavanje...

Foo Fighters

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Dragi gosti,

Šaljemo vam satnicu i servisne informacije za nadolazeće Foo Fighters koncerte u Puli 18. i 19. lipnja. 

Satnica za oba dana
18:00 vrata
20:00 Frank Carter & The Rattlesnakes
21:15 Foo Fighters

Ulazi
S obzirom na rasprodanu Arenu i detaljan pretres na ulazima, vrata će se otvoriti u 18:00, tj. dva sata prije početka predgrupe te više od tri prije Davea Grohla i njegovog benda.

Ulaz A/B (Istarska ulica, donja strana Arene) – Parter i osobe u invalidskim kolicima

Ulaz C/D (ugao Scalierove ulice i Ozad Arene) – Tribina i Stajanje na travi

Eventimovi čitači na ulazima bit će namješteni tako da propuštaju samo dopuštene ulaznice, pa primjerice s ulaznicom za Parter neće biti moguće ući na C/D ulaz. Također, ulaznice vrijede za jedan ulaz u Arenu, stoga izlazak, pa ponovni ulaz na istu ulaznicu neće biti moguć. Također, ako imate print@home ulaznice, molimo Vas da ih isprintate kako bi provjera ulaznica i ulaz bio što brži.

Promet automobilima se zatvara u 15:00 za područje oko Arene.

Merch štand ispred Arene će biti otvoren od 16:00h, štand s limited plakatima od 17:00h, a merch štand za sektor tribine / trava od 18:00h.

Za sve Vaše upite i pomoć, na dane koncerta otvoren je i Eventim info point od 14:00 preko puta Arene. Možete nas kontaktirati i na info@eventim.hrNedopušteni predmeti u Areni

Menadžment Foo Fightersa objavio je popis stvari koje se ne smiju unijeti u koncertni prostor, a to su: profesionalne kamere s odvojivim objektivima, profesionalni video snimači (osim mobitela), profesionalni audio snimači, go pro kamere, ipadovi, selfie štapovi, oružje, boce, kanisteri bilo koje vrste, laseri, hrana, piće, ruksaci i torbe veći od 20x30 cm.

Merch, šankovi

Pripremljene su i dvije zone gdje će fanovi moći kupiti merchandise benda i piće. Jedna se nalazi van koncertnog prostora, ispred Arene u Istarskoj ulici, a druga unutar prostora, odmah nakon provjere ulaznica za Tribinu i Stajanje na travi u ulici Ozad Arene.

 

 

Organizatori koncerta sve fanove koji nisu uspjeli doći do ulaznica savjetuju da ih ne kupuju preko oglasa ili drugim neovlaštenim kanalima jer ne garantiraju za njihovu valjanost, a samim time i mogućnost da se uđe na koncert.

______________________________

Djeca do 6 godina ulaze besplatno.
Osobe u invalidskim kolicima plaćaju ulaznicu po 190,00 KN, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.