fnc 9 2022 - Ulaznice

FNC9

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

23.12. Najveći borilački spektakl u regiji, FNC 9 - dolazi u SISAK!!

Kao što smo i obećali, do kraja ove godine očekuje nas još jedan #FNC event - i to KAKAV‼️

Filip "Nitro" Pejić, Andi Vrtačić, Jakob Kosić, Matija Bosančić, Đorđe Bukvić...ne, ovo nije samo pusto nabrajanje ponajboljih regionalnih boraca, već samo dio FIGHTCARD-a koji nas očekuje na #FNC9 priredbi‼️


U glavnoj borbi večeri, naš prekaljeni MMA borac i vlasnik drugog najbržeg nokauta u KSW organizaciji (11 sekundi), Filip "Nitro" Pejić (15-7-2) po prvi puta ulazi u FNC oktogon. Obzirom da on nikada ne bira mečeve tako je i ovoga odlučio snage odmjeriti s veoma opasnim Brazilcem, Arlen "Benks" Ribeirom (12-4-0) koji se FNC publici najbolje predstavio na #FNC7 u pulskoj Areni gdje mu je trebalo svega 46 sekundi kako bi natjerao Kerkera Silvu (5-4) na predaju (Anaconda Choke). 


U sunaslovnoj borbi večeri, čeka nas okršaj po mnogima dva najbolja stand up velteraša u regiji i pravih nokautera, Jakoba Kosića i Đorđe Bukvića. Dovoljno je samo reći podatak kako su upravo ova dva borca vlasnici najboljih nokauta 2020. (Jakob Kosić VS Rifat Prušević) i 2021. (Đorđe Bukvić VS Aleksandar Mihailović) godine. Zajedno su upisali ukupno 10 nastupa u sklopu FNC organizacije, a u čak njih 6 slavili su nokautom/ tehničkim nokautom.


U srednjoj kategoriji čeka nas još jedan match up iz snova u kojem će snage odmjeriti dva ponajbolja borca u regiji, Andi Vrtačić i Matija Bosančić! Andi Vrtačić (2-1) zasigurno je jedan od najkreativnijih stand up boraca koji će kazniti i najmanju pogrešku protivnika. S druge strane oktogona stajat će izuzetno talentirani i još uvijek neporaženi Armagedon prvak, Matija Bosančić (2-0). Mnogi MMA fanovi upravo Matiju vide kao borca koji će postati novi FNC prvak u srednjoj kategoriji, a kako bi mogao doći do te titule na putu ga ne čeka najteži ispit do sada protiv Andija Vrtačića.


Samo ove tri borbe i više su nego dovoljno dobra pozivnica svim ljubiteljima MMA sporta da dođu na #FNC9 priredbu, a kada uzmemo u obzir činjenicu kako je to samo DIO onoga što nas očekuje ovog prosinca, slobodno možemo reći kako ove godine svim ljubiteljima borilačkog sporta Božić dolazi nešto ranije!


Djeca i osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno.