FNC - Ulaznice

FNC 11

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Dragi kupci,

objavljujemo bitne informacije vezane uz MMA spektakl FNC 11@ ARENA ZAGREB, 28.05.2023.

Predviđeno otvaranje ulaza će biti u 19:00h.

U Arenu možete ući na bilo kojem ulazu.

Preporučujemo da odaberete onaj ulaz na kojem je u tom trenutku najmanja gužva.

• PRINT@HOME ulaznice je potrebno OBAVEZNO isprintati LASERSKIM pisačem. Ulaznice nije potrebno printati u boji. Ulaznice NIJE MOGUĆE pokazati na mobitelu. Ulaznice presavinite prema uputama (kako bi dobili format ulaznice koji ćete gurnuti u aparat Arene Zagreb).

Kako bi ušli na koncert na vrijeme, APELIRAMO da dođete s ISPRINTANIM PRINT@HOME ulaznicama.

• Ulaznice kupljene opcijom “PREUZIMANJE NA PRODAJNOM MJESTU” morate podići na prodajnim mjestima (popis je dostupan na: https://www.eventim.hr/hr/pickup-at-outlets/)

Ulaznice možete podići jedino sa KODOM za podizanje koji je stigao u potvrdi narudžbe.

• Ulaznice kupljene opcijom “PREUZIMANJE NA VEČERNJOJ BLAGAJNI” možete podići na Eventim večernjoj blagajni koja će se nalaziti između ulaza C i D. Blagajna će biti dostupna od 17:00.

Kako bi ubrzali proces ulaska na koncert, molimo da svaka osoba ima svoju ulaznicu.

Želimo Vam ugodan provod

EventimHR

info@eventim.hr

***

Nakon pulske Arene u rujnu prošle godine, Fight Nation Championship stiže i u onu zagrebačku s najjačim fight cardom.

Upamtite datum 28. svibnja jer stiže novi spektakl u režiji Fight Nation Championshipa. I to ne bilo kakav! Nakon deset velikih priredbi i prvog odlaska priredbe izvan granica Republike Hrvatske, ona jedanaesta vraća se u glavni grad Lijepe naše i to u - Arenu Zagreb!

Prekrasno zdanje najveće hrvatske dvorane popratit će dosad neviđena produkcija, ali i dolazak ponajvećih regionalnih zvijezda poput Ivana Erslana (31, 12-2-1), Satoshija Ishiija (36, 25-12-1), Marka 'Skull Crushera' Bojkovića (21, 3-0), Filipa 'Nitra' Pejića (30, 16-7-2), legende regionalnog MMA-a Ivice 'Terrora' Truščeka (35, 42-37), a FNC prvak u perolakoj kategoriji, Daniel Bažant (31, 7-4-0) po drugi puta branit će svoj pojas. Uz njh u FNC kavezu gledat ćemo i vrhunske borce iz Europe i svijeta. Ovaj spektakl pružit će vrhunsku produkciju koja oduzima dah, s nevjerojatnim svjetlosnim i zvučnim efektima, stvarajući nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje. FNC 11: Fight for Legacy je događaj koji će svakako obilježiti povijest regionalnog MMA sporta.