FNC FINALE - Ulaznice

Finale Armagedon MMA lige/FNC4

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

U subotu (04.12.) testiranje će biti organizirano od 08:00 do 12:00 sati u Zdravstvenoj ustanovi dr. Špiranović za medicinu rada i športa.

Adresa: Ul. Stjepana Radića 54, 31000 Osijek

Kontakt: 031 213 322

Link: https://medicinarada.hr/

Svi sa KUPLJENOM KARTOM mogu obaviti test po povlaštenoj cijeni od 50 kn

Od 15:30 do 19:00 sati, testiranje će biti moguće ispred dvorane Gradski Vrt, također po povlaštenoj cijeni.
Odmah po testiranju i negativnom nalazu dobiva se EU digitalna COVID potvrda u tiskanom (print) ili digitalnom (email) obliku.
Pristup testiranju i ulaz u dvoranu moguć je jedino uz predočenje osobne iskaznice.

Zbog velikog interesa i mogućnosti stvaranja gužve, pozivamo sve zainteresirane navijače da pravovremeno kupe ulaznicu i naprave antigenski test kako bi na vrijeme zauzeli svoje mjesto u dvorani.

Na događaju će biti obavezno nošenje maske.

Za ulazak u dvoranu biti će potrebna EU digitalna potvrda, koju možete zatražiti ako ste cijepljeni, ako ste preboljeli ili imate negativan nalaz brzog antigenskog testa ne stariji od 48h te PCR testa ne stariji od 72h.

Više informacija - https://eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr

Osijek je najveći slavonski grad i grad koji ima dugogodišnju tradiciju borilačkog sporta. Borilačke priredbe u Osijeku su uvijek vrhunski popraćene i ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta kada u grad na Dravi donosimo najjači popis borbi u povijesti promocije.

Osim finalnih borbi ovogodišnje Armagedon MMA lige u kojima nastupaju najtalentiraniji mladi regionalni borci na karti imamo čak šest super borbi na kojima nastupaju proslavljena imena MMA sporta.

Glavni meč večeri između Ivana Erslana i bivšeg UFC borca Henriquea Da Silve iz Brazila, jedna je od najvećih borbi ikad održanih na ovim prostorima.

Prava poslastica za domaću publiku bit će nastup borca iz Osijeka Saše Milinkovića protiv također bivšeg UFC borca Olivera Thompsona iz Engleske.

Nastupa i najveća nada regionalnog MMA sporta Marko Bojković, pobjednik prve sezone Armagedon lige Marko Ostanek, Mario Žgela, Adriana Vuković, redom borci koji garantiraju spektakl u kavezu.

Ovo će biti definitivno naš najveći event do sada, medijski maksimalno popraćen od strane našeg medijskog partnera 24h, te ostalih medija u Hrvatskoj i regiji.