europride belgrade 2022 - Ulaznice

Festival EuroPride 2022

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Organizatori Europride-a 2022. u Beogradu su objavili da će mjesto održavanja koncerata planiranih za 16. i 17. rujan biti promijenjeno. Stadion Tašmajdan je izabran za lokaciju Pride parka, kao mjesto na kojem će se oba koncerta održati.

Osim toga, organizatori su obznanili da su odlučili da koncerti budu otvoreni za javnost i da neće biti potrebne ulaznice.

Povrat sredstava za kupljene ulaznice biti će automatski napravljen.

Povrat sredstava za kupljene ulaznice će biti automatski izvršen na terećenu karticu/IBAN sa kojom je narudžba i plaćena.

Molimo uzmite u obzir kako je potrebno i do 15 radnih dana da povrat bude vidljiv na terećenoj kartici.

Molimo da vezano uz povrat popratite i datum kupovine ulaznice jer je nekada povrat iskazan pod tim datumom.

Molimo Vas da popratite i da povrat nije iskazan kao iznos sa minusom jer ga, ovisno o banci, nekada prikazuju kao storno uplate.


***

EuroPride 2022 u Beogradu ne može se zamisliti bez bogatog zabavnog programa. Pozivamo vas da nam se pridružite u proslavljanju ljubavi, različitosti i prihvatanja! Ovo je zaista važna prekretnica jer je EuroPride najvažniji događaj za proslavu LGBTI+ zajednice koji ove godine se po prvi put organizuje u jugoistočnoj Evropi.

Od 16. do 17. septembra Donji grad Kalemegdanske tvrđave, jedno od najživopisnijih mesta Beograda sa velikim istorijskim značenjem, postaće Prajd Park u kom će se održati dva koncerta u okviru programa EuroPride 2022.

Oba događaja počinju u 19 h i trajaće do ranih jutarnjih časova. Nastupiće neki od najpopularnijih domaćih i stranih zvezda – Angellina, Bojana Vunturišević, tam, Sajsi MC, Ida Prester & Lollobrigida, Sara Jo, Senidah i drugi, kao i DJ-evi i drag šou nastupi. Hedlajneri koncerta će biti Roi Perez i Patrick Mason.

Vreme je da slavimo ljubav i igramo celu noć! Vreme je da Beograd podeli svoj vajb sa Evropom! Vreme je za EuroPride 2022!

Za više informacija i program EuroPride 2022 posetite:

https://

europride2022.com/LINE UP EUROPRIDE PO DANIMA :

 • 16.09.2022.godine, petak:
 1. Ida Prester & Lollobrigida
 2. tam
 3. Iva Lorens
 4. KOIKOI
 5. Bojana Vunturuišević
 6. Sajsi Mc
 7. Patrick Mason
 • 17.09.2022. godine, subota:
 1. House of Flamingo
 2. Elektra Elite
 3. Angellina
 4. Edita
 5. Roi Perez
 6. Sara Jo
 7. Senidah
 8. Jesse Ware