Feel Free Fest  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Klub Aquarius smješten na paškoj plaži Zrće poprište je najspektakularnijih noćnih i after beach partyja na Jadranu, gdje na tisuće mladih svake sezone uživa u nezaboravnim tulumima, brčkanju u bazenima kluba, cocktailima, magičnim zalascima sunca, moru, ekipi i vrhunskoj plesnoj glazbi.
Prvi od tri Aquariusova festivala Feel Free Fest , koji se održava od 28. do 30. srpnja i ove godine će donijeti neka našoj publici dobro znana imena, ali i nove mlade snage koji su trenutno u samom vrhu svjetske scene.
Crazibiza su uzbudljiv spoj legendarnog mađarskog house ljubitelja Tommyboya i njegovog sunarodnjaka Agebeata. Ovaj će duo svirati prvog dana festivala, a za očekivati je samo probrane ritmove house glazbe. Postignuća Crazibize su pjesme i remiksevi koji se pojavljuju na kompilacijama zavidnih etiketa kao što su Ministry of Sound, Hed Kandi, Space Ibiza & Pacha Ibiza. Njihovi remiksevi također uključuju i suradnju s umjetnicima poput  Axwella Joeya Negra, Akona, Ron Carolla, i Spencer & Hilla.

Drugog dana Feel Free Fest-a svirati će Gregori Klosman, pariški DJ koji se nalazi na odličnom putu da napravi uistinu gigantsko ime u svijetu house glazbe. U 2011. Gregori je objavio originalne pjesme kao što su “Jaws!, “Low Battery”, “Bounce”, Peacock” i“Kameha, kao i remikseve za glazbenike kao što su Erick Morillo, David Guetta, Lady Gaga i AVICII.

Njegov studijski rad privukao je pozornost pionira žanra i aktualnih zvijezda poput Steve Angella, Afrojacka, Tiesta i Chuckieja, a njegovi najveći dosezi uključuju i remikseve za Boba Sinclara, Akona, Dimitri Vegasa & Like Mike i D.O.N.S.-a. Gregori u međuvremenu nastavlja raditi turneje pronoseći svoj zarazni električni zvuk po plesnim podijima cijeloga svijeta.

Vodeći reper jednog od najbolje plasiranih i Grammyjem ovjenčanih bendova Black Eyed Peasa - Taboo, također poznat kao Jaime Gomez - na pozornici u Aquariusu zadnjeg dana festivala izvesti će live DJ set.
Multitalentirani i iznimno moderan Jaime Gomez nije samo član globalne senzacije The Black Eyed Peas, već i izvrstan plesač, glumac, pisac, dizajner cipela i filantrop, koji je jako brzo postao globalna DJ senzacija.
Nakon što su prodali više od nevjerojatnih 55 milijuna albuma širom svijeta, The Black Eyed Peas doveli su svojeu enigmatsku fuziju pop, hip - hop i dance glazbe do ogromne globalne publike. Taboo je oduvijek bio pokretačka snaga nagrađivanog benda čiji je jedinstveni stil i energija prepoznat na i izvan pozornice. Vidimo se u Aquariusu krajem srpnja!