Egy a természettel Világkiállítás - Ulaznice

EGY A TERMÉSZETTEL Világkiállítás

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

„JEDNO S PRIRODOM”

Svjetska izložba lova i prirode

Mađarska

25. rujna – 14. listopada 2021.,

„JEDNO S PRIRODOM”

Svjetska izložba lova i prirode

Najveći događaj na svijetu vezan za prirodu u 2021. godini: svjetska izložba lova i prirode zaslužuje naziv „JEDNO S PRIRODOM“. Manisfestacija će se održati između 25. rujna i 14. listopada u glavnom gradu Mađarske, u Budimpešti, u HUNGEXPO kongresnom i izložbenom centru.

Čudesna vodena bića i životinje koje žive slobodno u divljini, prezentacije s lovačkim psima i konjima, streličarski i sokolarski program, višežanrovski kulturni festival, a sve to povezuju stručni sajmovi i šetnica koja garantira nezaboravni gastronomski doživljaj – svima koji vole prirodu mjesto je na ovoj svjetskoj izložbi!

Očekujte pregršt doživljaja! Na cijelom prostoru novoobnovljenog HUNGEXPO centra za događanja u Budimpešti, koji se i u međunarodnim razmjerima može smatrati iznimno modernim, na 75 tisuća četvornih metara u ukupno 8 paviljona interaktivne će nam izložbe, virtualne reality igre, inozemni predavači, štandovi, filmovi, instalacije, nastupi uživo i diorame pomoći bolje razumjeti jedinstveni živi svijet na Zemlji.

U okviru tisućljetne povijesne šetnje zainteresirani posjetitelji moći će se upoznati s tradicijom lovstva i ribolovsta u Mađarskoj te s načinima gospodarenja lovištem i divljači. U zasebnim dvoranama predstavit će se narodi iz svih krajeva svijeta zajedno sa svojom kulturom lovstva i zaštite prirode.

Isto tako će se u zasebnoj dvorani postaviti reprezentativna izložba velikih razmjera o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti vodenoga svijeta. Važan dio manifestacije je dvorana s trofejima, a na istom se mjestu mogu pogledati i najbolji preparati s europskog prvenstva Taxidermia.

Središnja misao cijele manifestacije je da se prikaže kako su predstavnici profesija bliskih prirodi, kao što su lovci i ribolovci, najvažniji sudionici istinskog i dugoročnog očuvanja prirode.

U paviljonu A, na pozornici World Conservation Forum, svjetski će poznati stručnjaci razgovarati o aktualnim temama s područja zaštite prirode, a glavna će tema biti održivo korištenje i zaštita prirode.

Na izložbi će se pružiti i mogućnost isprobavanja igara virtualne stvarnosti što će omogućiti da se kroz igru upoznamo s ljepotama prirode: naprimjer da kao sokol proputujemo cijelu Mađarsku.

Snagu za dan možemo skupiti na gastronomskoj šetnici u čijem su središtu mesa divljači i ribe iz prirodnih izvora.

Najveća svjetska izložba prirode u 2021. godini ujedno je i najveća dogfriendly manifestacija, stoga je ova svjetska izložba otvorena i za četveronožne posjetitelje.


Galerija događaja

Sponzori