Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Koncert Ede Maajke koji se trebao održati 9.11. održat će se u novom terminu – 16.11.2018.

Sve kupljene ulaznice za stari datum vrijede za novi datum.

Kupci kojima ne odgovara novi datum povrat mogu ostvariti do 1.10.

_______________________________

Edo Maajka
petak, 16.11.2018.
Dom sportova
Gosti: Dino Šaran iz benda “Letu Štuke”, Yaya iz “Jinxa”, Frenkie, Saša Antić iz “TBF”-a, zbor “Čipkice”

-------------------------------

U petak, 15.6., točno u podne, Edo Maajka predstavlja svoj novi singl i videospot „Bolje je Bolje“. Riječ je o pjesmi koja najavljuje dugoočekivani novi album nazvan „Put u plus“. Prvi je to singl za njegovu novu izdavačku kuću Dallas Records. Pjesma, kao i uostalom cijeli album, intimna je preslika njegovog života u posljednje četiri godine. Kroz ime albuma Edo želi naglasiti kako je svaki teški i negativni trenutak ovdje kako bi nas vratio u pozitivno stanje duha, svaki minus put je u plus. Riječ je o potrebi mijenjanja loših mentalnih obrazaca u nove, bolje verzije nas samih. „Samo mi sami znamo koji su dobri, a koji loši obrasci za nas, trebamo slušati sebe, svoj unutarnji glas i biti iskreni prema sebi i tek tada u toj istini možemo dobro živjeti, sve dok igramo uloge i pokušavamo biti samo ono što društvo od nas očekuje, udaljavamo se od sebe“, kaže Edo Maajka. 

Singl „Bolje je Bolje“ donosi nam glazbenu suradnju s Jadrankom Ivaniš Yayom iz Jinxa i jedna je to od jedanaest pjesama na novom albumu koji u digitalnom izdanju izlazi u petak 15.6 na Deezeru i svim drugim digitalnim platformama u svijetu, a uskoro će biti objavljen i na cd-u. Novi album je do sada najeklektičnije Edino djelo koje donosi spoj hip-hopa, rocka, funka, jazza, psihodelije pa i etna kroz sjajnu organsku svirku benda zabilježenu u Morris studiju. 

Istovremeno s najavom novog singla/spota, Edo Maajka najavljuje i koncertnu promociju albuma, koja će se dogoditi 16. studenog u Domu sportova. Ulaznice za koncert kreću u prodaju od petka 15.6. po promotivnoj ‘early bird’ cijeni od 70 kn u sustavu Eventima, a prvih 100 fanova koji kupe ulaznice osvojit će i potpisani primjerak Edinog novog albuma.

 

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno uz obaveznu pratnju koja mora imati ulaznicu.
Djeca do 9 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja koji mora imati ulaznice.