eagles of death metal zagreb 2022 novi datum - Ulaznice

EAGLES OF DEATH METAL

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora]

Odgođen je koncert grupe Eagles of Death Metal, koji se trebao održati 25.3.2022. u Zagrebu.

Novi datum je 8.5.2022.

Sve do sada kupljene ulaznice vrijede za novi datum.


Ako vam novi datum ne odgovara, povrat sredstava možete zatražiti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene do 7.3.2022.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva do 7.3.2022. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe ili priložiti sliku ulaznica s vidljivim barkodom.


***


EAGLES OF DEATH METAL

TVORNICA KULTURE

PETAK, 8.5.2022.

+ support by DEAD SARA


Legendarna američka rock’n’roll mašina, Eagles Of Death Metal, vraćaju se u Zagreb na klupski koncert, u Tvornicu kulture, 8.5.2022.


EODM su već ranije rasprodali Boogaloo i Tvornicu, ostavljajući iza sebe razvaljene, znojne i opustošene klubove nakon višesatnog rock’n’roll ludila.

U Hrvatsku ovoga puta dolaze u sklopu drugog dijela svjetske turneje kojom obilježavaju 24 godine djelovanja, a u prvoj polovici iduće godine obići će 30 gradova u 19 zemalja diljem Europe. Nastup u Tvornici bit će jedini u regiji.

“Onaj tko voli rock’n’roll treba izaći van u rock’n’roll. Osjećam se kao da sam bio zaključan godinama i spreman sam se pustiti s lanca. Eagles of Death Metal su se spremni opet uzdignuti”, poručio je frontman Jesse Hughes.

Poznati po zarazno dobroj energiji i nastupima, EODM live band čine i Jennie Vee na bassu, Jorma Vik na bubnjevima i Joshua Jove na gitari.

Eagles of Death Metal osnovali su najbolji prijatelji Jesse Hughes i Josh Homme (Queens of the Stone Age) 1998. u Kaliforniji. Ime je nastalo kada su se zapitali kako bi zvučao spoj grupe Eagles i death metala, žanra kojeg unatoč imenu ne sviraju, ali neomeđeni okvirima predstavljaju energični rock sa žestokim gitarskim riffovima i bubnjevima, poigravaju se s estetikom prljavog rocka i duhovitim tekstovima.

Jedan su od najzabavnijih rock’n’roll sastava i kultno ime žanra. Albumi “Peace, Love, Death Metal” (2004.), “Death by Sexy” (2006.) i “Heart On” (2008.) lansirali su ih u sam vrh svjetske gitarske scene, a hitovi poput “I Want You So Hard”, “I Got a Feelin’ (Just Nineteen)”, “Wannabe in L.A”, “Miss Alissa”, “Cherry Cola”, “Only Want You” klasici su svakog rock n roll tuluma.

Bend je najavio i objavu EP-a sa šest pjesama, a “Eagles of Death Metal Presents A Boots Electric Christmas” bit će objavljen 19. studenog. Na izdanju će EODM-ov Jesse “Boots Electric” Hughes sa svojim alter egom dati doprinos blagdanskim klasicima poput “God Rest Ye Merry Gentlemen,” “Put A Little Love In Your Heart,” “Little Drummer Boy” ili “Little Town Of Bethlehem. “O Holy Night” će biti snimljena u posebnoj acappella verziji koju će uz njega pjevati i EODM-ov Joshua Homme.

EODM se vraća u klub koji dobro poznaju, pred vjernu publiku koje je sa svakim novim dolaskom sve više. Na turneji će ih pratiti bend Bones UK.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 1. listopada po cijeni od 150 kn. Ta cijena aktualna je do 30.11., a od 1.12. iznosit će 170 kn. Ostane li ih, na dan koncerta cijena ulaznica će biti 200 kn.