Dylan Moran - Off the Hook  - Ulaznice

DYLAN MORAN sa showom “OFF THE HOOK” stiže u ZAGREB!

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Kada ste se zadnji put dobro nasmijali? Irskog stand up komičara Dylana Morana mnogi smatraju genijalcem, koji britkim humorom spaja nespojivo i sve oblikuje u čudesno promišljen kaos. Već kad ga vidite, u sakou u kojem kao da je partyjao danima, razbarušene kose i uz obavezne rekvizite – čašu vina i cigaretu - razaberete onaj šarm koji će vas uskoro ostaviti u grču od smijeha.


Ovaj majstor opservacijskog humora u sklopu europske turneje „Off The Hook“ nastupa:


28.2. (nedjelja) u Zagrebu, u kinu Studentskog centra;


3.3. (četvrtak) u Splitu, u Domu HV Lora.


Novi show „Off The Hook“ Moranov je prvi stand up show u više od tri godine. U Velikoj Britaniji turneja „Off The Hook“  je mahom rasprodana, pa su krajem 2015.  dodavani novi nastupi, a kritičari su u zvijezde kovali Moranov jedinstveni pogled na ljubav, politiku, bijedu i svakodnevne apsurde života, servirane uz poetski zanos.

Štoviše, u britanskom The Telegraphu su ovako opisali njegov nastup: „Poboljašavajući Shakespearea, Dylan život svodi na četiri ere: djetinjstvo, neuspjeh, starost i smrt. Kada se suočite s njegovim šalama, svijet će vam odjednom izgledati bolje.”


Od Amerike i Europe do Australije njegove predstave Čudoviste 1 2, Like Totally, Što je ovo Yeah Yeah zacementirali su reputaciju ovog pomalo neurednog kovača riječi i zaradili mu titulu “Oscara Wilda komedije”, te su mu nastupi mahom rasprodani.


U Britaniji Dylan Moran je najpoznatiji po ulozi irskog alkoholičara Bernard Black iz popularne TV-serije “Black Books". Moran je dobitnik prestižne nagrade Perrier s edinburškog Fringe komičarskog festivala (1996.), a od tada ga prati ogroman uspjeh bilo kao komičara, bilo kao pisca. Osvojio je nagradu BAFTA, te Brončanu ružu Montreuxa za svoj sitcom “Black Books”. Njegova filmska karijera uključuje hit filmove poput romantično-zombijevske komedije “Shaun of the Dead” te film “Run Fat Boy Run”, a možda ste ga primjetili ovih dana kada je na hrvatskim malim ekranima repriziran film „Notting Hill“ ili „Calvary“.

Dylanu Moranu ovo nije prvi „radni“ posjet Hrvatskoj. Dva rasprodana zagrebačka nastupa u sklopu „Yeah yeah“  turneje iz listopada 2013. godine potvrda su da publike željne smijeha u Hrvatskoj i te kako ima!


Priuštite si dozu vrhunskog humora, smijeha i zabave!
Vjerujte nećete se pokajati!


Spomenimo i to da se na pragu 45. godine Dylan Moran odlučio odreći nikotina, ali nismo sigurni da je prešao na e-cigaretu. Taj dio ostavljamo da Vi provjerite na jednom od nastupa!