Dylan Moran - Off the Hook  - Ulaznice

DYLAN MORAN sa showom “OFF THE HOOK” stiže i u SPLIT! ČETVRTAK, 3. ožujka 2016. Dom HV Lora

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Nakon rasprodane britanske turneje stand up komičar svjetskog renomea DYLAN MORAN stiže u Split s novim, od kritičara hvaljenim, showom „OFF THE HOOK“. Zvijezda serija i filmova “Black Books”, “Shaun of the Dead” i “Calvary” trenutno je na europskoj turneji u sklopu koje će posjetiti i Split, u četvrtak 3. ožujka u Domu HV Lora s početkom u 20 sati. 
Očekujte vrhunsku komediju kada DYLAN MORAN i “OFF THE HOOK” stignu u Europu.
MORAN - taj Oscar Wilde komedije - u zadnje vrijeme oštri svoj komičarski duh u gradovima kao što su Kijev, Moskva, Bukurešt, a ujedno je i prvi zapadnjački komičar koji je nastupio u St. Petersburgu.
 
Novi show „OFF THE HOOK“ Moranov je prvi stand up show u više od tri godine. U Velikoj Britaniji „OFF THE HOOK“ osvojio je  kritičare koji u zvijezde kuju Moranov jedinstveni pogled na ljubav, politiku, bijedu i svakodnevne apsurde života servirane uz poetski zanos.

Ako ste ljubitelj stand up komedije ovo je show koji u 2016. ne smijete propustiti!

U sklopu turneje „OFF THE HOOK“ Dylan Moran će nastupiti i u Zagrebu par dana ranije. Nastup u Zagrebu planiran je za nedjelju 28. veljače u kino dvorani Studentskog centra, a ulaznice su također u prodaji u sustavu Eventim.
Ulaznice za nastup u Splitu su u prodaji po cijenama od 120 i 150 kn.
CITATI IZ MEDIJA:

 
**** “Poboljšavajući Shakespearea, Dylan život svodi na četiri ere: djetinjstvo, neuspjeh, starost i smrt. Kada se suočite s njegovim šalama, svijet će vam odjednom izgledati bolje.”
The Telegraph
 
 **** “Njegova komedija ima egzistencijalnu dimenziju. Zdepasti, kastrirani Dylan u nikotinskoj krizi oličenje je borbe koju svi vodimo u potrazi za značenjem života i povezanosti s drugima oko nas.”
The Guardian
 
**** “Visokooktanski rafali irskog majstora mrzovolje... očaravajuće.”
Evening Standard
 
**** “Svojim idejama i rječnikom Moran neumorno izbjegava rutinu, istovremeno iz vas izvlačeći nekoliko slojeva smijeha.”
The Times

SHOW JE NAMIJENJEN STARIJIMA OD 15 GODINA.
Informacije za osobe sa invaliditetom: najaviti se na mail promocija@aquarius-records.hr