drazen zecic split - Ulaznice

Dražen Zečić

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Najveći Open Air Koncert

DRAŽEN ZEČIĆ

i prijatelji


Povodom svjetskog dana glazbe, a u čast hrvatske zabavne glazbe, održat će se koncert Dražena Zečića i to 21.6.2022. godine u 21h na platou najljepše splitske plaže Žnjan.


Na zahtjev svojih obožavatelja i prijatelja, poznati pjevač je nakon 23 godine prihvatio poziv organizatora za veliki koncert u svome gradu. Prema trenutnim prognozama događaj bi trebao posjetiti veliki broj ljudi što potvrđuje da je u pripremi veliki spektakl koji će obuhvatiti sve one željne pozitivne energije, a koje će povezati brojne Zečićeve pjesme koje pjevaju o ljubavi, Dalmaciji i domovini te koji su prepoznati i nagrađivani diljem svijeta. Pjevač najavljuje vrhunsku produkciju, zanimljive goste te pomno probran repertoar koji će sadržavati najveće hitove nastale u njegovoj tridesetogodišnjoj karijeri.


Za grad Split, ali i cijelu Županiju, ovaj događaj će biti od iznimne važnosti i u turističkom smislu jer je poznato da ovog pjevača obožavaju i slušatelji izvan granica koji na njegove koncerte dolaze u organiziranim autobusima. Gosti našeg grada sve više žele osjetiti lokalni duh i kulturu destinacije tako da jedan ovakav koncert bi trebao biti jedna lijepa razglednica koju će turisti ponijeti sa sobom.


Broj ulaznica je ograničen.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno. Djeca do 7 godina ulaze besplatno i ne trebaju ulaznicu.