doris_zagreb19 - Ulaznice ©

Doris Dragović  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Dodatne ulaznice za koncert Doris u Areni Zagreb će biti puštene 3.10.2019. u 9:00. U prodaji će se naći ograničeni broj ulaznica na tribinama blizu pozornice.
Doris Dragović - intervju #nakauču


Jedinstvena Doris poznata je po koncertima s posebnom atmosferom tijekom kojih gradi nezaboravne glazbene priče, a u ekskluzivnom intervjuu s Doris, saznajte sve o dubokim značenjima pjesama što ih je otpjevala.


Doris u Areni Zagreb

Jedna od najvećih glazbenih diva s ovih prostora, Doris Dragović napokon će izaći na veliku pozornicu najveće hrvatske Arene, one zagrebačke. Nema sumnje da je riječ o glazbenom događaju godine. Dugoočekivani koncert, koji će se održati 30. studenoga, organizira najslušaniji radio u zemlji - Narodni.

 

 


"Narodni me jako obradovao željom za suradnjom. Radosna sam i ponosna što mogu najaviti da ćemo 30. studenoga ove godine napraviti lijepi koncert u zagrebačkoj Areni", poručila je Doris koju posebno raduje susret s publikom.

"Da nema publike, ne bi bilo ni mene. Publika je zapravo najvažniji igrač. Ona nas nosi i puni energijom. Naš je cilj da ponesu vrijedne uspomene kada odu iz dvorane."

Jedinstvena Doris poznata je po koncertima s posebnom atmosferom tijekom kojih gradi nezaboravne glazbene priče. Publika redovito s njom uglas pjeva, a neizostavni dio repertoara su i pjesme koje su stekle status evergreena, kao što su "Željo moja", "Baklje ivanjske", "Ovo je naša krv", "Malo mi za sriću triba"...

Veliki hit "Željo moja" otpjevala je uživo prilikom gostovanja u "Living Room Acousticu" Narodnog.Doris Dragović - Željo Moja [Narodni Living Room Acoustic]

Na pitanje koja je njezina tajna s obzirom na to da svaki njezin nastup izaziva nezaboravne emocije Doris odgovara protupitanjem: "Kako ću ja to znati?". Ipak, najjednostavniji je odgovor ogromna ljubav prema glazbi.

"Moji kolege iz grupe Flash i ja opsjednuti smo glazbom. Ona nam je energija, vučna služba, konjska snaga. Vjerujem da je to..."

Da je život nije odveo u glazbene vode, bila bi, otkrila je, profesorica u školi. Srećom za brojne obožavatelje, to se nije dogodilo.

Nastup u zagrebačkoj Areni bit će posebna glazbena poslastica koju mogu pružiti samo najveći. Doris Dragović, nakon 37 godina bogate karijere, to svakako jest.


Djeca ne ulaze besplatno.
Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.


U PONUDI - ART TICKET! 


ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.