Doris Dragović - Ulaznice

Filtrirajte pretragu

Lokacija

Podaci o događaju

Zbog trenutne situacije u svijetu i vladinih akcija u vezi suzbijanja širenja novog koronavirusa, zatvorena su mnoga prodajna mjesta. To znači da mnogi kupci nemaju mogućnost traženja povrata za odgođene/otkazane događaje u rokovima koje su odredili organizatori. U interesu svih je zaštititi zdravlje i dobrobit građana. Stoga je donesena odluka o obustavi svih povrata za otkazane i odgođene događaje. Obustava će ostati na snazi sve dok se situacija u zemlji ne riješi i omogući povratak u javni život. Nakon prestanka ograničenja javnog života u zemlji, obavijestit ćemo vas o novim datumima događaja i povratka.

''Radi trenutne epidemiološke situacije u zemlji, Europi, ali i cijelom svijetu te prema preporuci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o odgodi održavanja javnih događanja, organizator koncerta Doris Dragović, koji se trebao održati 18.4., u Areni Varaždin, odgađa koncert te zakazuje novi datum koncerta, 24.10. 

– U ovom trenutku svima nam je prioritet zdravlje hrvatskih građana pa je sukladno s tome dogovoreno da se najavljeni koncert Doris Dragović odgodi i prebaci za novi termin 24.10., kada će cijela ova situacija biti iza nas i kad ćemo bezbrižno moći uživati u prvom koncertu Doris Dragović u Areni Varaždin. – poručili su organizatori koncerta Tipo marketing. 

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin. U slučaju da Vam novi termin ne odgovara, ulaznice možete vratiti do kraja ožujka (31.3.2020.) na prodajno mjesto gdje ste ih i kupili. Ako ste ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, molimo Vas da nam se javite na info@eventim.hr 31.3.2020."

 

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.
Djeca do 7. godine ulaze besplatno.