Doris Dragović u Arsenalu

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

JESENSKO – ZIMSKU KONCERTNU SEZONU 2019. U ARSENALU OTVARA NAŠA GLAZBENA DIVA DORIS DRAGOVIĆ

Jedna od najvećih hrvatskih glazbenih diva i vlasnica najpopularnijih hitova zabavne glazbe u petak 04.10.2019. s početkom u 22.00h otvara jesensko -zimsku koncertnu sezonu u Ilirijinom Arsenalu.

Glazbeni hitovi poput “Malo mi za sriću triba”, “Željo moja”, “Jedini”, “Krivi ljudi”, “Neću propast ja”, “Baklje ivanjske” te mnogi drugi iz dugogodišnje karijere Doris Dragović očekaju vas u jedinstvenom interijeru Arsenala.

Također, nakon pet godina od posljednjeg singla, publika će imati priliku čuti i novu pjesmu „Brod za nabolje“ čiju glazbu i tekst potpisuje Ivan Huljić. Za aranžman je zaslužan Leo Škaro, a redatelj spota je Vojan Koceić.

Prve reakcije na pjesmu su redom iznimno pozitivne. Na upit što misli o tome, Doris kaže: „Nikada mi brojke nisu bile važne već samo ljepota umjetnosti i duše. Ista me ta ljepota privukla pjesmi, a to je ono što ljudi, što publika osjeti. Nismo li svi željni toga?“

Svaki koncert Doris Dragović posebna je emotivna glazbena priča, a atmosfera koju publika svih generacija stvara tijekom nastupa tek je jedan od dokaza koliko je vole i poštuju.
Svoju svevremenost ponovo je dokazala prošle godine dva puta rasprodavši Arsenal. (Stoga svoje ulaznice osigurajte na vrijeme….)

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.