Dobra večer, došao sam po vašu kćer

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Kerekesh Teatar & Showtime Production

ponosno predstavljaju

1.Dani smijeha u Splitu

23 – 25. O2. 2023. DVORANA LORA – SPLIT u 20:00 sati

23.02. Predstava Ja Trudnica

24.02. Predstava Susjedi

25.02. Stand up comedy Dobro veče doša sam po vašu kćer

Cijena ulaznice : 80,00 kn / (10,62 €) na dan predstave 90,00 kn/ (11,95 €)

Predstava Ja trudnica

“I, kad će djeca?” , “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”. Tu su samo neka od pitanja koja se ne bi trebala pitat, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno. U ovoj komediji s trudovima ispričat ćemo vam neobičnu ljubavnu priču koja počinje pišanjem na tester, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. No onaj koji tvrdi da je trudnoća blaženo stanje, sigurno nije bio žena.

Tekst: Đina Jakir

Režija: Jan Kerekeš

Igraju:

Ana Begić Tahiri

Jan Kerekeš

Predstava Susjedi

Najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske i za vas su pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”. Poznato je da prava ljubav ne treba provjeru, a još je poznatije da su žene inteligentnija bića od muškaraca. Pogotovo od našeg dvojca. Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek.

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš

Igraju:

Ljubomir Kerekeš

Darko Janeš

Tamara Šoletić

Antonija Stanišić Šperanda

Stand up comedy Dobro veče došao sam po Vašu kćer

Ta rečenica teško pada svakome ko ima kćer i ubrzo postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života. Ovaj stand up nastao je nakon Janove akupunkture mozga za vrijeme jedne vožnje po autocesti ZG-ZG. Nastao je iz straha, ljubavi i potrebe da se publika nasmije na račun patnika kojem nema pomoći.

Tekst: Jan Kerekeš

Režija: Jan Kerekeš

Mikrofon: Jan Kerekeš