djshadow_zagreb20 - Ulaznice ©

DJ Shadow

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju


[Obavijest organizatora - Los Angeles]

''Koncert DJ Shadowa zakazan za 1. lipnja u Tvornici kulture se otkazuje.


Potencijalni novi termin, za period proljeće / ljeto 2021., nadamo se objaviti krajem ove godine.''


Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene od 18.5.


Ako ste ulaznice kupili online na eventim.hr, povrat će biti izvršen na terećenu karticu.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja mora imati ulaznicu.
Djeca do 7 godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja.


LAA PREDSTAVLJA:
DJ SHADOW
TVORNICA KULTURE - ZAGREB
01.06.2020.

DJ Shadow, jedan od najznačajnijih aktera u povijesti hip hopa, dovodi svoju europsku turneju u Tvornicu kulture 1. lipnja.


Shadow se u Zagreb vraća u sklopu velike svjetske turneje na kojoj promovira aktualan album „Our Pathetic Age“. Dvostruko izdanje, njegovo prvo od 2016. i ploče „The Mountain Will Fall“, donosi ukupno 26 pjesama podijeljenih u dva djela. Prvih 11 su isključivo instrumentali, dok je na preostalih 15 ugostio mnoga stara i nova rap imena kao što su Nas, Pharoahe Monch, trojac iz Wu-Tang Clana Inspectah Deck, Ghostface Killah i Raekwon, grupe De La Soul i Run The Jewel, Pusha T, Stro i Wiki. Izdanje su predstavila već tri singla, a Shadow ga intenzivno promovira na po Europi i Americi. Prvi dio europskog toura upravo je završio, a drugi ga očekuje u lipnju kad će posjetiti i festivale poput Primavere, ali nastupiti i solo kao što je slučaj u Tvornici kulture.


Pravim imenom Josh Davis, DJ Shadow je jedan od najutjecajnijih osoba kompletne hip hop kulture. DJ i producent, koji je s epohalnim debijem „Endtroducing…“, složenim isključivo od semplova, završio u Guinnessovoj knjizi rekorda, na top listi najboljih albuma svih vremena magazina Time i među najvažnijim izdanjima 90-tih po NME-u i Rolling Stoneu, izvršio je izuzetan utjecaj na hip hop i trip hop scene SAD-a i Velike Britanije. Koliko su važni njegovi samostalni radovi, od kojih se posebno istaknuo i album „The Private Press“ s maestralnim singlom „Six Days“, toliko je Shadow utjecajan kao suradnik, producent i remixer velikih glazbenih imena kao što su Depeche Mode, Radiohead, Beastie Boys, DJ Krush, Paris, Jon Spencer Blues Explosion, Mos Def, Jurassic 5 i mnogi drugi.


Ulaznice
Ulaznice u prodaju kreću u petak, 13. ožujka po cijeni od 130 kn. Od 1. travnja cijena će im biti 150 kn, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 180 kn.