Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Potpuno novi Disney On Ice show „Čarobna kraljevstva“ stiže u Arenu Zagreb od 8. – 10.12.2017.

Od danas su u prodaji ulaznice za najveći i najbolji svjetski spektakl na ledu! Ne propustite nabaviti svoju po promotivnim cijenama!

 

 

 

Pripremite se na non-stop zabavu uz vaše najdraže Disney priče i uđite u bajkoviti svijet Disney čarolije! Glavni likovi predstave Čarobna kraljevstva su omiljene sestre Elsa i Anna iz najgledanijeg animiranog filma svih vremena – “Snježno Kraljevstvo” (Frozen). I ovaj put će nas podsjetiti kako prava ljubav dolazi iznutra i kako smo svi junaci svoje priče. Doživite uzbuđenje uz Disney© Pixar Aute i pogledajte Munjevitog Jurića u utrci na ledu kakvu još niste vidjeli! Ubacite u petu brzinu i vi i vaši mališani bit ćete oduševljeni likovima i akcijom na ledu. Uronite u pustolovinu uz Arielu, malu sirenu, princezu morskog kraljevstva. Igračke će se vratiti u grad s herojskom akcijom kada ekipa iz “Priče o igračkama” krene u bijeg i utrku do kuće na najizazovnijoj avanturi ikad!

Od kotača do valova, preko ledenih brijegova do beskraja, najdraži Disney trenuci oživljavaju pred vašim očima u četiri nezaboravne priče za djevojčice i dječake. Ali i one starije koji imaju maštu i koji se nisu zaboravili zabavljati!

Ulaznice u prodaju kreću 6.7.2017., po promotivnoj cijeni s popustom od 10%. Akcija će trajati do 20.7.

Budite brzi i iskoristite jedinstvenu priliku da po najpovoljnijim cijenama osigurate svoje mjesto na najboljoj ledenoj predstavi na svijetu!

Djeca do 3 godine ulaze besplatno i sjede roditeljima u krilu.