DINO MERLIN ZADAR RASPRODANO - Ulaznice

Dino Merlin

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Dino Merlin, jedan od omiljenih kantautora jugoistočne Europe, poznat po karizmi i prepoznatljivom scenskom prisustvu, na veliku radost mnogobrojne publike ponovo stiže u Zadar! Pored live premijere najnovijih pjesama sa predstojećeg 12. studijskog albuma, donosi posebno osmišljen show i osvježenu koncertnu set-listu u izvedbi pratećeg benda, a vizuelni dojam show-a upotpunit će specijalni scenski efekti, koji će sasvim sigurno dati posebnu čar njegovim muzičkim spektaklima poznatim po najvišim produkcijskim standardima.

 Ovaj umjetnik je svoj prvi koncert u Zadru održao 2018. godine kada je do posljednjeg mjesta napunio zadarsku dvoranu “Krešimir Ćosić” u okviru rekordne svjetske turneje “Hotel Nacional”, a više od dva sata deset tisuća posjetitelja uglas je pjevalo pjesme iz njegovog bogatog glazbenog opusa. Dina su gromoglasnim ovacijama stalno pozivali na bis.

 - Ovaj koncert pamtit ću kao jedan od najdražih u svojoj karijeri. Nakon više desetljeća duge karijere, zvijezde su se konačno poklopile da prvi put zapjevam u Zadru. Publika je disala zajedno sa mnom kao jedno i cijeli koncert prošao mi je u trenu - kazao je megapopularni kantautor neposredno nakon svog prvog koncerta u ovom gradu.

 Osim dobro poznatih svevremenskih hitova iz njegove bogate muzičke karijere, koja uspješno traje više od trideset godina, publika će po prvi put uživo imati priliku čuti i neke od najnovijih hit singlova ("Mi", "Dođi", "Jedan dan, jedna noć", “Krive karte” i “Kako da ti kažem”), koji imaju više od 80 milijuna pregleda na njegovom YouTube kanalu, koji broji blizu 600.000 pretplatnika.

 Ponovnom energetskom spajanju s vjernom publikom u Zadru ovaj slavni umjetnik neizmjerno se raduje. Pridružite nam se 15.10. u Dvorani Krešimir Ćosić na još jednom nezaboravnom koncertu muzičkog čarobnjaka Dine Merlina!

 O Dini Merlinu: Dino Merlin (rođen Edin Dervišhalidović) počeo je kao idejni vođa, kompozitor, tekstopisac i pjevač pop-rock grupe “Merlin”, koju osniva 1983. godine. Solo karijeru započinje 1991. godine pod umjetničkim imenom Dino Merlin. Ukupni opus autorskih pjesama broji preko 200, a mnoge od njegovih pjesama smatraju se evergreenim-a i među najpoznatijim i najslušanijim su u cijeloj regiji. Iza Dine Merlina stoje višemilijunski tiraži, jedanaest studijskih albuma i jednak broj europskih i svjetskih turneja, pet beogradskih arena, četiri Stadiona Koševo u Sarajevu (turneja “Sredinom” 2000, “Burek” 2004, “Ispočetka” 2008, "Hotel Nacional" 2015) i rasprodani koncerti u nekim od najznačajnijih koncertnih dvorana “od Australije do Amerike”.

 Posljednji album "Hotel Nacional" izdan 2014. godine dospio je među top 10 najprodavanijih world albuma svijeta na Billboard World Albums listi, a istoimena svjetska turneja okupila je blizu 1.000.000 posjetilaca na četiri kontinenta.


Djeca koja ne zauzimaju mjesto i mogu roditeljima stati u krilo ne plaćaju ulaznicu, odnosno mogu besplatno ući na koncert. 

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, dok njihova pratnja plaća ulaznicu.