dino merlin varazdin rasprodano - Ulaznice

Dino Merlin

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Dino Merlin, jedan od omiljenih kantautora jugoistočne Europe, poznat po karizmi i prepoznatljivom scenskom prisustvu, na veliku radost mnogobrojne publike u prosincu stiže u Varaždin! Pored live premijere najnovijih pjesama sa predstojećeg 12. studijskog albuma, donosi posebno osmišljen show i osvježenu koncertnu set-listu u izvedbi pratećeg benda, a vizuelni dojam show-a upotpunit će specijalni scenski efekti, koji će sasvim sigurno dati posebnu čar njegovim muzičkim spektaklima poznatim po najvišim produkcijskim standardima.

Već je poznato kako ulaznice za show sarajevskog glazbenog čarobnjaka Dine Merlina planu u rekordnom roku i da publika na nezaboravim koncertima uživa u putovanju kroz glazbene priče njegove karijere, koja uspješno traje više od trideset godina. S obzirom na izniman interes publike da nakon godina prisilne stanke od vrhunske zabave svjedoče glazbenom doživljaju ovog umjetnika - Rijeka i Osijek dobili su po još jednu koncertnu noć u listopadu, a odlučeno je da će u ovom dijelu hrvatske turneje, zbog velikog interesa, koncert održati i u varaždinskoj Areni!

U najvećim hrvatskim gradovima i dvoranama, Dino Merlin je nastupao tijekom prethodne turneje "Hotel Nacional", nakon čega se okitio titulom rekordera, napunivši brojne dvorane i arene kao nitko prije njega. Četiri godine prošlo je otada i interes za vrhunskom glazbenom čarolijom, prema svemu sudeći, ne može biti veća. Upravo zato ovaj hitmejker odlučio je u ovom dijelu turneje dodati još jedan grad - u Areni Varaždin nastupit će 3. prosinca. Već tri puta je dupkom napunio tamošnju arenu, a posljednji put ju je posjetio 2018. godine pa njegov povratak raduje mnoge Varaždince, Međimurce, ali i obožavatelje iz susjedne Slovenije i Austrije.

Osim dobro poznatih svevremenskih hitova iz njegove bogate muzičke karijere koja uspješno traje više od trideset godina, publika će po prvi put uživo imati priliku čuti i neke od najnovijih hit singlova ("Mi", "Dođi", "Jedan dan, jedna noć", “Krive karte” i “Kako da ti kažem”), koji imaju više od 80 milijuna pregleda na njegovom YouTube kanalu, koji broji blizu 600.000 pretplatnika.

Ponovnom energetskom spajanju s vjernom publikom u Varaždinu ovaj slavni umjetnik neizmjerno se raduje. Pridružite nam se 03.12. u Areni Varaždin na još jednom nezaboravnom koncertu muzičkog čarobnjaka Dine Merlina!


O Dini Merlinu: Dino Merlin (rođen Edin Dervišhalidović) počeo je kao idejni vođa, kompozitor, tekstopisac i pjevač pop-rock grupe “Merlin”, koju osniva 1983. godine. Solo karijeru započinje 1991. godine pod umjetničkim imenom Dino Merlin. Ukupni opus autorskih pjesama broji preko 200, a mnoge od njegovih pjesama smatraju se evergreenim-a i među najpoznatijim i najslušanijim su u cijeloj regiji. Iza Dine Merlina stoje višemilijunski tiraži, jedanaest studijskih albuma i jednak broj evropskih i svjetskih turneja, pet beogradskih arena, četiri Stadiona Koševo u Sarajevu (turneja “Sredinom” 2000, “Burek” 2004, “Ispočetka” 2008, "Hotel Nacional" 2015) i rasprodani koncerti u nekim od najznačajnijih koncertnih dvorana “od Australije do Amerike”.

Posljednji album "Hotel Nacional" izdan 2014. godine dospio je među top 10 najprodavanijih world albuma svijeta na Billboard World Albums listi, a istoimena svjetska turneja okupila je blizu 1.000.000 posjetilaca na četiri kontinenta.Djeca koja ne zauzimaju mjesto i mogu roditeljima stati u krilo ne plaćaju ulaznicu, odnosno mogu besplatno ući na koncert. 

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, dok njihova pratnja plaća ulaznicu.