dino melin rijeka - Ulaznice

Dino Merlin

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Koncert Dine Merlina 08.10. u Rijeci rasprodan; zbog iznimnog interesa publike dodan još jedan datum!

Već je poznato kako ulaznice za show sarajevskog glazbenog čarobnjaka Dine Merlina planu u rekordnom roku i da publika na nezaboravim koncertima uživa u putovanju kroz glazbene priče njegove karijere, koja uspješno traje više od trideset godina.

Ovog puta, o popularnosti Dine Merlina najbolje i svjedoči činjenica da su punih mjesec dana uoči održavanja, ulaznice za dugo iščekivani koncert Dine Merlina u Rijeci u potpunosti rasprodane, što je vrlo vjerovatno apsolutni rekord u brzini rasprodavanja najveće riječke dvorane. Stoga su zbog iznimnog zanimanja mnogobrojne publike organizatori dodali još jedan koncert i to dan ranije, u petak 07.listopada.

Dva riječka koncerta dio su serije velikih koncerata u listopadu gdje će u tri tjedna Dino Merlin pripremiti nesumnjivo nezaboravan glazbeni doživljaj u tri velike dvorane u Hrvatskoj. U dvorani Mladost u Rijeci nastupit će 07. i 08. listopada, tjedan dana kasnije 15.10. u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru, a trećeg tjedna, dva dana zaredom, petak 21.10. i subota 22.10. u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Ovaj umjetnik nastupao je već u ovim dvoranama u sklopu svoje prethodne turneje „Hotel Nacional“ nakon čega se okitio titulom rekordera; napunivši sve navedene dvorane kao nitko prije njega. Četiri godine prošlo je otada i interes za vrhunskom glazbenom čarolijom, prema svemu sudeći, ne može biti veći. Jer, kao jedan od omiljenih kantautora ovih prostora, Dino Merlin uz pregršt emocija, svojoj publici potrudi se uvijek omogućiti i novi, neviđeni scenski spektakl. Sve je to jedna posebna priča koja daje mističnu žar njegovoj umjetničkoj auri.

Osim dobro poznatih svevremenskih hitova iz njegove bogate muzičke karijere, publika će po prvi put uživo imati priliku čuti i neke od najnovijih hit singlova ("Mi", "Dođi", "Jedan dan, jedna noć", “Krive karte” i “Kako da ti kažem”) koji imaju više od 80 milijuna pregleda na njegovom YouTube kanalu, koji broji blizu nevjerojatnih 600.000 pretplatnika. Pored live premijere najnovijih pjesama sa predstojećeg 12. studijskog albuma, ovaj čarobnjak donosi posebno osmišljen show i osvježenu koncertnu set-listu u izvedbi pratećeg benda, a vizualni dojam show-a upotpunit će specijalni scenski efekti koji će sasvim sigurno dati posebnu čar njegovim muzičkim spektaklima poznatim po najvišim produkcijskim standardima.

Za iduću godinu u planu su i velike Arene u Zagrebu i Splitu, no datumi tih koncertnih spektakla još nisu poznati. Ako je suditi po nedavno završenim, hvaljenim turnejama u Sloveniji i Crnoj Gori, Dino Merlin nesumnjivo će opet zlatnim slovima ostati upisan u naslijeđe hrvatskih koncertnih doživljaja.

Pridružite nam na nezaboravnim koncertima muzičkog čarobnjaka Dine Merlina u Rijeci, u petak, 07.10. i subotu, 08.10.

O Dini Merlinu: Dino Merlin (rođen Edin Dervišhalidović) počeo je kao idejni vođa, kompozitor, tekstopisac i pjevač pop-rock grupe “Merlin”, koju osniva 1983. godine. Solo karijeru započinje 1991. godine pod umjetničkim imenom Dino Merlin. Ukupni opus autorskih pjesama broji preko 200, a mnoge od njegovih pjesama smatraju se evergreenim-a i među najpoznatijim i najslušanijim su u cijeloj regiji. Iza Dine Merlina stoje višemilijunski tiraži, jedanaest studijskih albuma i jednak broj evropskih i svjetskih turneja, pet beogradskih arena, četiri Stadiona Koševo u Sarajevu (turneja “Sredinom” 2000, “Burek” 2004, “Ispočetka” 2008, "Hotel Nacional" 2015) i rasprodani koncerti u nekim od najznačajnijih koncertnih dvorana “od Australije do Amerike”.

Posljednji album "Hotel Nacional" izdan 2014. godine dospio je među top 10 najprodavanijih world albuma svijeta na Billboard World Albums listi, a istoimena svjetska turneja okupila je blizu 1.000.000 posjetilaca na četiri kontinenta.


Djeca koja ne zauzimaju mjesto i mogu roditeljima stati u krilo ne plaćaju ulaznicu, odnosno mogu besplatno ući na koncert. 

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, dok njihova pratnja plaća ulaznicu.