depeche mode 2023 zagreb - Ulaznice

Depeche Mode

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Poštovani kupci,

DEPECHE MODE U NEDJELJU STIŽE U RASPRODANU ARENU ZAGREB


Objavljujemo bitne informacije vezane uz koncert Depeche Mode- Memento Mori World Tour @ Arena Zagreb.

Predviđeno otvaranje ulaza je u 18:00 sati.

Predgrupa Haelos nastupa u 19:45

Koncert grupe Depeche Mode će početi u 20:45h.


Ulazak u Arenu zabranjen je s torbama većim od A4 formata pa organizatori preporučuju manje clutch torbice i slične alternative. Jednako tako, strogo je zabranjeno snimanje audio/video zapisa te unošenje kamera, boca i limenki, laserskih uređaja, hrane, novčanika na lancu, remenja i nakita sa šiljcima, kišobrana, tableta i bilo kakve vrste stolaca. Obzirom na to da se grupa Depeche Mode zalaže za zelenu budućnost na dobrobit svih, uputili su molbu posjetiteljima da prilikom dolaska i odlaska na koncert koriste javni prijevoz te da se pobrinu za odvajanje te reciklažu otpada u dvorani.


U Arenu možete ući na bilo kojem ulazu.

Preporučujemo da odaberete onaj ulaz na kojem je u tom trenutku najmanja gužva.

Posjetitelji s ulaznicama za VIP salone i VIP lože imaju omogućen parking u garaži. Ulaz u garažu nalazi se između Arena dvorana i Arena trgovački centar.

Kako bi ubrzali proces ulaska na koncert, molimo da svaka osoba ima svoju ulaznicu.


Ulaznice kupljene opcijom "Podizanje na blagajni na dan koncerta" možete preuzeti od 17:00 na Eventim blagajni (nalaziti će se između ulaza C i D).


****

Što je Platinum ulaznica?

Platinum ulaznice obožavateljima pružaju mogućnost kupnje ulaznice visoke potražnje za određena događanja. Cijene Platinum ulaznica svakodnevno variraju s obzirom na potražnju što znači da vaše ulaznice imaju odgovarajuću tržišnu vrijednost u datom trenutku.

Kako smanjiti prodaju ulaznica na crnom tržištu?

Platinum ulaznice siguran su i pouzdan način za kupovinu najboljih dostupnih ulaznica u trenutku kupnje. Dodatna prodaja ulaznica ide izravno umjetniku i promotoru. Odabirom Platinum ulaznice obožavatelji dobivaju mogućnost kupnje ulaznica na službenim prodajnim mjestima čak iako su redovne ulaznice rasprodane. Na taj način kupac ima više mogućnosti prilikom kupnje ulaznica.

Mogu li odlučiti o odabiru mjesta?

Promotor je unaprijed rezervirao određeni broj najboljih mjesta koja mogu biti u istom redu ili u različitim dijelovima dvorane. Kupnjom Platinum ulaznica garantiramo najbolja dostupna mjesta.

Koja je razlika između Platinum mjesta i onih pored njih?

Promotor za kupce Platinum ulaznica rezervira određeni broj najatraktivnijih i najtraženijih mjesta. To nužno ne znači da se mjesta za Platinum ulaznice fizički razlikuju od mjesta pored.

Svrha ovih ulaznica je osigurati da nekoliko najtraženijih mjesta bude dostupno u prodaji i nakon razdoblja pretprodaje, što znači da će obožavatelji moći dobiti nevjerojatna mjesta čak i nakon što se ulaznice rasprodaju.

***

Svjetska turneja Memento Mori počinje 23. ožujka 2023. u Sacramentu, CA

DEPECHE MODE UŽIVO NAKON PUNIH PET GODINA

23. srpnja 2023. godine u Areni Zagreb


Zagreb, 4. listopada 2022. – Grupa Depeche Mode, koja je 2020. godine primljena u Rock & Roll Hall of Fame, najavila je danas na posebnom događaju u Berlinu, izlazak novog albuma te svjetsku turneju na koju kreću 2023. godine. Memento Mori Tour podržat će nadolazeći 15. studijski album istoimenog naziva, koji bi trebao izaći u proljeće 2023.

Dave Gahan i Martin Gore su otkrili da će turneja koju predstavlja Live Nation započeti posebnim i limitiranim brojem koncerata u sjevernoameričkim arenama, počevši 23. ožujka, prije nego krenu u Europu, na ljetni dio turneje koja će se održati na stadionima. Koncerti u Sjevernoj Americi, između ostalih, uključuju i njujorški Madison Square Garden, čikaški United Center, Kia Forum u Los Angelesu te Scotiabank Arenu u Torontu. Bend potom kreće na europski, stadionski dio turneje, koja počinje 16. svibnja, a uključuje poznate lokacije kao što su Stade de France u Parizu, Olimpijski stadion u Berlinu, stadion San Siro u Milanu te stadion Twickenham u Londonu.

Govoreći o Memento Mori, Martin Gore komentira: “Na ovom smo projektu počeli raditi rano u pandemiji, pa su njegove teme izravno inspirirane tim vremenom. Nakon Fletcheve smrti, odlučili smo nastaviti jer smo sigurni da je to ono što bi on želio, a to je projektu doista dalo dodatnu razinu značenja.” Dave Gahan dodaje: “Fletchu bi se svidio ovaj album. Zaista se veselimo što ćemo ga uskoro podijeliti s vama i jedva čekamo da vam ga predstavimo uživo na nastupima sljedeće godine.”

The Memento Mori Tour bit će njihova devetnaesta turneja, a prva nakon više od pet godina. Posljednja turneja benda, Global Spirit Tour 2017.-2018., bila je njihova najduža turneja s više od 130 nastupa diljem Europe i Sjeverne Amerike, pred više od 3 milijuna obožavatelja, a zabilježena je i kao jedna od turneja s najvećom zaradom u godini.

Memento Mori bit će 15. studijski album Depeche Modea i nastavak kritički hvaljenog Spirita iz 2017., koji je dosegao broj 1 u 11 zemalja te se svrstao u TOP 5 u više od 20 zemalja. Memento Mori, koji izlazi u izdanju Columbia Records, bit će objavljen diljem svijeta u proljeće 2023. godine.

Prodali su više od 100 milijuna albuma i svirali pred više od 35 milijuna obožavatelja širom svijeta te ostaju posebno utjecajna glazbena sila u svijetu. Neizbrisiva inspiracija obožavateljima, kritičarima i umjetnicima, Depeche Mode nastavlja ići naprijed, a s albumom Memento Mori i turnejom koju najavljuju, otvaraju najnovije poglavlje svog nenadmašnog glazbenog naslijeđa.

Više informacija o rasporedu turneje i datumima te prodaji ulaznica može se pronaći na službenoj stranici benda www.depechemode.com. Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su već od ovog petka, 7. listopada, a može ih se osigurati putem sustava www.eventim.hr.


FRONT OF STAGE EARLY ENTRY PACKAGE uključuje:

• Stajaća mjesta u zoni "Stajanje A"

• Rani ulazak/Early Entry u zonu "Stajanje A"

• Poseban ulaz i osoblje prilikom check ina


Vrijednost ulaznice uključene u paket: 740 HRK

Dobno ograničenje: Ulaznice su potrebne za sve starije od 2 godine, a djeca do 14 godina starosti mogu ući samo uz pratnju odrasle osobe. Koncert se ne preporučuje mlađima od 12 godina.


Package includes:

• Standing ticket in the Front of Stage

• Early Entry into the Front of Stage before standard golden circle ticket holders

• Designated Check in and on site event staff


Ticket face value included in package: 740 HRK

Age restriction: Tickets needed above age 2 but children under 14 can enter only with adults. The concert is not recommended under 12.HOT SEAT PACKAGE uključuje:

• Najskuplje ulaznice – najbolja sjedeća mjesta u dvoran

• Limitirano VIP izdanje postera s turneje

• Posebno dizajniran VIP poklon

• Poseban ulaz i osoblje prilikom check ina


Vrijednost ulaznice uključene u paket: 580 HRK

Dobno ograničenje: Ulaznice su potrebne za sve starije od 2 godine, a djeca do 14 godina starosti mogu ući samo uz pratnju odrasle osobe. Koncert se ne preporučuje mlađima od 12 godina.


Package includes:

• Top priced best seated ticket

• Limited Edition VIP tour poster

• Specially designed VIP Gift Item

• Designated Check in and on site event staff


Ticket face value included in package: 580 HRK

Age restriction: Tickets needed above age 2 but children under 14 can enter only with adults. The concert is not recommended under 12.