Deep Purple  - Ulaznice

DEEP PURPLE OBJAVIO “inFinite” LONG GOODBYE TURNEJU

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

SATNICA19:00 Divlje Jagode + Tony Martin


20:00 Monster Truck


21:00 Deep purple


 


Jedan od najlegendarnijih bendova ikada, ovogodišnji izabranici Rock n Roll Hall of Famea, Deep Purple kreću na turneju povodom objave svog novog studijskog albuma “inFinite”. earMusic će album pustiti u prodaju početkom godine, s prvim singlom u siječnju 2017.godine.


Nakon što su obilježeni i upisani u povijest rocka kao bend koji je utemeljio novi zvuk te služio kao temelj mnogim nadolazećim bendovima (i gotovo svim garage bendovima); nakon što su im brojne pjesme završile pod etiketom klasika; nakon što su prozvani tvorcima “rifova koje svi znaju“ teško je postavljati  i smišljati nove ciljeve.


U to su se uvjerili Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse i Don Airey, Mark VIII koji nastavljaju svoje putovanje hard rock vodama.

Da bi potaknuli interes kod dijela publike, koji nije rođen za vrijeme premoćne, purple vladavine te njihovog Svetog grala “In Rock” (1970) “Machine Head” (1972) i “Made In Japan” (1973) koji su ih katapultirali na sam vrh prodaje koncerata i albuma diljem cijelog svijeta, purplovci su bili prisiljeni zaploviti novim vodama!


Njihov zadnji album “Now What” koji je držao mjesto broj jedan na Gold Status ljestvici te se prodao u preko 120.000 milijuna primjeraka i prodao preko milijun ulaznica za “zadnje poglavlje karijere”, mogli bi okarakterizirati svakako, ali ne i pukim ponavljanjem!


Spotovi “From the Setting sun in wacken” i “To the rising sun in Tokyo” isti dan su zasjale na ljestvicama UK’s music video liste na prvom i drugom mjestu, dokazujući kakav utjecaj imaju na svoje fanove!


U Hrvatsku ne dolaze po prvi puta, ali vrlo vjerojatno posljednji! Veseli nas što ćemo ih pratiti na njihovoj “inFinite” Long Goodbye turneji i prisjetiti se zašto ih već desetljećima volimo!


Ulaznice u prodaji od 19.12.2017 putem Evenetim sustava po cijenama kako slijede: 290,00 kn/299,00 kn/ 330,00kn /399,00 kn i 690,00kn.


www.deep-purple.com / www.facebook.com/officialdeeppurple / twitter.com/_DeepPurple