Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Posljednji vikend kolovoza Lighthouse Music Club odlučio je obilježiti još jednim u nizu partyja koji su tijekom cijelog ljeta na najvećem open-air flooru u Istri okupljali zaljubljenike  u house glazbu.  
 
Njegov zvuk - jedinstven, njegov uspjeh - međunarodni, njegova misija – biti svjetski poznati DJ. On je David Puentez, a u LMC-u nastupa 30. kolovoza!

David Puentez (GER)
Otkako je započeo svoju karijeru 2003. godine, njegov prepoznatljivi zvuk postavlja nove granice, a on je u međuvremenu postao jednim od najperspektivnijih njemačkih DJ-a i producenata.

Davidove bootlegse mora imati svatko tko želi oduševiti publiku, a cijenjeni su i od strane legendi kao što su Bob Sinclar, Chuckie, David Vendetta, The Disco Boys, Fatboy Slim i Miss Nine. Oni su ti koji sudjeluju u Davidovoj karijeri i podržavaju ga. Roger Sanchez ga je čak postavio u središte pažnje u svojoj uglednoj radio emisiji.

Singlovi Lovers feat. Errol Reid, Let’s Go, In My Mouth i Wow postali su međunarodno prepoznati, a trenutni smash hit Melodrama osvojio je play liste cijelog svijeta i smatra se jednom od najuspješnijih house izvedbi nastalih u 2011. godini.

Glazba koju stvara ne odražava samo međunarodnu clubbing scenu i ono što se na njoj događa, već je postala stilom života. On je tvorac vrhunskog house zvuka koji ne poznaje ograničenja.

Prodaja ulaznica:
×    na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima
×    na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta

Cijene ulaznica:
×    50,00 kn

David Puentez
http://www.davidpuentez.com/
http://www.facebook.com/djdavidpuentez

Fotografije
http://www.davidpuentez.com/#!/page=Photos/PressPics

Media
http://www.youtube.com/DavidPuentez

Svi dodatni materijali o događaju i umjetnicima dostupni su na zahtjev.
Irina Basara, PR and project manager 098/981-7901
e-mail:  [email protected]

Sponzori