Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Davida i građane Hrvatske veže izuzetno prijateljstvo i razumijevanje. Patetično ali istitinito. Nakon New Yorka, Amsterdama, Londona, Los Angelesa i drugih multimilijunskih metropola David Icke najviše publike ima upravo u Zagrebu!

Taj fenomen, da jedan mali grad i država imaju više interesenata za predavanje nego svjetske velesile govori samo o jednome – naše iskustvo življenja u dva potpuno različita društveno-politička sistema pripremilo nas je za gradivo o kojem David govori. Mi jednostavno prepoznajemo o čemu David priča dublje, brže i sa manje predrasuda negoli ostatak svijeta.

Davidova karizma i jednostavnost kojom predaje svrstavaju ga u uski krug osoba koji na suvremeni i komunikativan način donose filozofske teme pomiješane sa političkom i društvenom edukacijom. Povijesne činjenice poput porijekla ljudske vrste, Illuminizma, Slobodnog zidarstva, Bildenberg grupe, Ujedninjenih naroda, Europske unije i Novog svjetskog poretka dio su naše stvarnosti, no plan po kojem se događaji odvijaju ne mogu razumijeti svi.

Samo dan prije najavljenih parlamentarnih izbora David će održati cjelodnevno predavanje koje će se održati pred najvećim brojem posjetilaca ikada na Davidovim predavanjima.

Uz pomoć više od 1200 fotografija, dokumenata i ilustracija David će u tri dijela predavanja  proći kroz mnoge aktualne teme, njihove povijesene izvore i posljedice koje su vidljive u našoj najbližoj okolici. Poseban će osvrt David dati na događanja koja su pred Hrvatskom radi pristupanja u EU, te što se krije ustvari iza EU i tko ustvaru upravlja njome.

Kako u tome spletu tisućama godina neprekinute povijesti okultne tradicije, manipulacije i naivnosti 'malih građana' pronaći svoj put i maknuti maglu manipulacije i stoljetnih prevara sa očiju reći će vam David Icke 03.12. 2011. pred najvećim auditorijem ikada. Događaj koji se ne propušta!


Osobe u invalidskim kolicima moraju imati
besplatnu ulaznicu s kojom ulaze u dvoranu.

Njihova pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Osobe s invaliditetom koje nisu u kolicima nemaju
besplatan ulat, tj. plaćaju punu cijenu ulaznice.