David Gilmour  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

DAVID GILMOUR NA EUROPSKOJ TURNEJI


PRVI PUT U 9 GODINA
&
NOVI SOLO ALBUM U RUJNU 2015.


David Gilmour, najpoznatiji kao vokal I gitara Pink Floyda, najavio je live nastupe u Ujedinjenom Kraljevstvu i Europi u rujnu 2015. koji će pratiti izlazak njegova četvrtog studijskog albuma, koji zasad ostaje neimenovan. Zadnja turneja Davida Gilmoura je bila 2006. godine povodom izlaska platinastog albuma ‘On An Island’; albuma koji je odmah ušao u vrh službene liste albuma u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Ulaznice za sve koncerte su u prodaji od petka, 6. ožujka 2015. od 11 sati.


Turneju započinje u prekrasnom povijesnom rimskom amfiteatru –  pulskoj Areni 12. rujna, te istu nastavlja u nekim od najljepših gradova I dvorana. Sljedeći nastupi su u Areni Verona, amfiteatru u kojem nastupa 14. rujna, te u Teatro Le Mulina u Firenci, 15. rujna. Nastavljajući prema Francuskoj, zaustavit će se 17. rujna u amfiteatru Theatre Antique d’Orange, a već 19. rujna nastupa njemačkoj Oberhausen Konig-Pilsener-Areni. Nakon Europe, na red dolaze tri večeri zaredom u svjetski poznatom Royal Albert Hall-u, 23. 24. i 25. rujna u Londonu.


David Gilmour se vratio u vrh top lista albuma s prošlogodišnjim izdanjem Pink Floyda ‘The Endless River’, prvog u 20 godina. Album je postigao platinasti status diljem svijeta te srušio sve rekorde u narudžbama preko Amazon.co.uk I postao najbrže prodavani vinil album godine.