Dance 90's - Live IBEE & MINEA - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

DANCE 90tih party live IBEE (Ivana Banfić) i Minea 02.02.2019 @ Metropolis club

Uz disko dance bombe iz naše DJ kuhinje dovodimo LIVE dvije Dance kraljice IBEE i Mineu, koje itekako dobro znaju protresti plesni podij.

Dali vas je tresla šumica, pregazio vlakić , dali ste pjevali tek je 12 sati dok ste tek izlazili iz kuće van u noćni život? Dance beat bio je trend u Lijepoj Našoj, hitovi su se nizali jedan za drugim a klubovi su bili rasprodani sa ludim ritmovima i otkačenim tekstovima.
A da se zabava produžila i u ovo vrijeme svjedoče mnogi Dance 90tih partiji širom zemlje, jer vesela vibra privukla je i mlađe generacije i mnoge poklonike drugih žanrova, jer svi se ponekad žele totalno otkačiti!

I Bee – Ivana Banfić, pošteno je zatresla dance razdoblje svojim hitom Šumica i možemo slobodno reći da je istinska dance kraljica i spada u vodeća dance i pop glazbena imena Hrvatske, a i šire regije. Njeni hitovi „Šumica“, „Cigareta“, „Da mu nisam dala“ „Godinama“, dobro su zatresli regionalnu scenu, a pjesmom „Imam te“ osvaja festivale i biva nominirana za hit godine na Porinu 1999. Energična I Bee svojim live nastupom dobro će razgibati sve ljubitelje dance ritmova, a i one koji to nisu, ali će se lako prepustiti zaraznim zvukovima nekad najtraženije plesne muzike na ovim prostorima.

Minea također poznata pjevačica iz tog razdoblja, više puta nagrađivana na festivalima širom Hrvatske, ali i u susjedstvu. Njene najpoznatije pjesme su: “Good boy”, “Vrapci i komarci”, ” E, pa neka”, “Rano”, “Da me ‘oće Stipe”, “Još si moj”, “Sija sunce ” i mnoge druge.

U uspavano zimsko sivilo vodimo vas na najrasplesaniji tulum ikada, koji će biti popraćen ludim bubble i light efektima.
Sjećate li se ludih dance hitova 90 tih godina kada su plesnim podijima vladali -I Bee, ET, Minea Ella, Emilija, Senna M, Mandi, Kasandra, Nina Badrić, Colonia pa čak i Toni Cetinski, Dino Dvornik, Oliver, Sandi i mnogi poznati pjevači, koji su zakoračili u ove zabavne i plesne ritmove.

Uz nastupe dance kraljica, naši DJ-i podsjetit će vas svih domaćih i stranih dance hitova i zakoračiti u razdoblje 90tih kako muzikom tako i dodatnim efektima.

Ako još niste, pridružite se eventu prekopajte ormare i pronađite nešto veselo za sebe kako bi se uklopili u feštu posvećenu ponajprije desetljeću u kojem je sve postalo drugačije nego prije. Šljokice, drečave boje su dobro došle da razbiju zimsko sivilo i svakako dobro odmorite nogice, jer vas čeka pravi plesni maraton!