Crvena Jabuka - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

KONCERT - CRVENA JABUKA 08.11.2019@METROPOLIS CLUB
Nakon sedam godina uspješnog zabavnog rada i mnogih tematskih partya, koncerata, plesnjaka, sportskih natjecanja, domjenaka, kvizova i hrpu fešta odlučili smo  i mi proslaviti godišnjicu. Znali smo pomaknuti granice zabave odvesti vas u razno razne priče, a ono što je nama bitno je da smo stvorili novozagrebački ili zagrebački đir i vratili atmosferu dobrog druženja nekadašnjih kultnih zagrebačkih klubova koje smo i sami pohodili.
Sedam godina odlučili smo proslaviti uz muzičko-voćnu poslasticu legendarnu Crvenom jabuku-band koji je nastao sredinom osamdesetih u Sarajevu. Crvena jabuka i dan danas ne silazi sa vrha glazbene scene. Preko deset studijskih albuma, nekoliko uspješnih kompilacija, brojne turneje i veliki hitovi Bježi kišo s prozora, S tvojih usana, Ima nešto od srca do srca, Da nije ljubavi i mnogi drugi, čine Crvenu jabuku i danas jednim od najpopularnijih pop grupa. 
U preko trideset godina djelovanja, ‘Jabuka’ je iznjedrila bezbroj hitova, a ni nakon više od tri desetljeća njihova popularnost ne jenjava, i za koncerte se uvijek traži mjesto više. Uz njihove pjesme odrasle su i zaljubljivale se generacije, a pjesme poput ‘Tamo gdje ljubav počinje’, ‘Tuga, ti i ja’, ‘Nekako s proljeća’, ‘Tvoga srca vrata’, ‘Bježi kišo s prozora’, ‘Volio bih da si tu’, Sviđa mi se ova stvar“, „Ima nešto od srca do srca“, „To mi radi“, ostale su hitovi i dan danas.
Njihovi koncerti obilježeni su uvijek s odličnom atmosferom, gdje zajedno pjevaju sa publikom, a neki od kadrova s nedavnog  ljubljanskog koncerta poslužili su i u najnovijem spotu nastalom u produkciji Stella Filma Autor pjesme “Pijane noći” je Mirko Šenkovski Geronimo, ujedno i producent cijelog albuma “Nocturno” koji je osim na CD-u nedavno objavljen i na vinilu.
Crvena jabuka jedan najdugovječnijih i diskografski najaktivnijih pop rock bendova u regiji neumorno nastavlja turneju po regiji i inozemstvu, a za našu godišnjicu pripremaju provod za pamćenje.
Za sam uvod zagrijati će vas naši DJ Sish i DJ Samir uz najbolje domaće i strane hitove 80tih i 90tih, a uz odličan provod čeka vas i poklon iznenađenja.