crvena jabuka sustipan 2021 novo - Ulaznice

Crvena Jabuka

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju


SLUŽBENO PRIOPĆENJE O „COVID POTVRDAMA“

ZA NADOLAZEĆE KONCERTE U ORGANIZACIJI TVRTKE MUSIC TIME

Poštovana publiko,


Ovim putem vas obavještavamo da za prisustvovanje na koncertima na Sustipanu te u Makarskoj, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje).

Ovo službeno priopćenje vrijedi za sljedeće koncerte/ predstave :


1. ZA EVENTE U LJETNOM KINU U MAKARSKOJ

· 7. 8. 2021. u 21h- koncert “MOSTAR SEVDAH REUNION”

· 11. 8. 2021. u 21h- predstava “Đurologija”

· 14. 8. 2021. u 21h- koncert “PARNI VALJAK”

2. ZA FESTIVAL „S okusom soli…“ 16. 8.- 18. 8. SUSTIPAN

· 16.08.2021. u 21h– koncert “PARNI VALJAK”

· 17.08.2021. u 21h- koncert “CRVENA JABUKA”

· 18.08. 2021. u 21h- koncert “MASSIMO”


Ulazak na gore navedene koncerte/ predstave biti će moguć SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje COVID POTVRDE ili uz ANTIGENSKO TESTIRANJE (koje će se obavljati besplatno na ulazu).

Ovim putem vam se ispričavamo radi eventualnih neugodnosti prouzrokovanih novonastalom situacijom i odlukom Stožera. Molimo vas za razumijevanje i strpljenje te se nadamo da se vidimo u Makarskoj i na Sustipanu!

Svi kupci koji nisu zadovoljni ovom odlukom, mogu izvršiti povrat svojih ulaznica na prodajnom mjestu na kojem su ih i kupili. Ulaznice se mogu vratiti do dana koncerta/ predstave, nakon datuma koncerta/ predstave, povrat ulaznice više neće biti moguć.

Hvala unaprijed,

Music Time team!

ULAZNICE POTRAŽITE U SUSTAVU EVENTIM!


Legendarni band CRVENA JABUKA kreće na ljetnu turneju!

24.07. u 21h- KULA KAMERLENGO, TROGIR

25.07. u 21h- TVRĐAVA SV. MIHOVILA, ŠIBENIK

26.07. u 21h- LJETNO KINO, MAKARSKA

17.08. u 21h SUSTIPAN, SPLIT

22.08. u 21:30h – LJETNA POZORNICA, OPATIJA

FESTIVAL „S okusom soli…“

16.08.- 18.08.2021. u 21h

Split, SUSTIPAN

Druga večer festivala “S okusom soli…,”17. Kolovoza, rezervirana je za jedan je od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima- CRVENU JABUKU! U trideset i pet godina uspješne karijere, Crvena Jabuka je objavila preko dvadeset komercijalnih studijskih albuma i nekoliko kompilacija, a na njihovim hitovima odrastale su mnoge generacije. Crvena Jabuka jedva čeka stati na pozornicu i osjetiti adrenalin koncerta, ljubav publike i sreću jer konačno imaju priliku zasvirati!


Ovim koncertom pozivamo Vas da budete dio jedinstvene priče, starih uspomena pod vedrim splitskim nebom na jednoj od najljepših pozornica u Hrvatskoj!

U sklopu svoje turneje po Jadranu, Crvena Jabuka proslavlja svoj 35. rođendan te obećava nezaboravnu atmosferu uz najpopularnije pjesme nastale u tom periodu.

Crvena Jabuka jedan je od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima. Bend je osnovan u Sarajevu 1985. godine. Originalnu postavu činili su Dražen Ričl, Zlatko Arslanagić, Dražen Žerić, Aljoša Buha i Darko Jelčić. Svoj prvi album izdali su 1986. godine pod nazivom "Crvena Jabuka". Iste godine, 18. rujna, Crvena Jabuka je krenula na svoju prvu turneju. Godinu dana poslije, 1989. godine, objavljuju svoj četvrti album "Tamo gdje ljubav počinje" koji također postiže veliki uspjeh. Peti po redu, jednako uspješan album, "Nekako s proljeća" objavljuju 1991. godine, a planiranu turneju otkazuju zbog nesretnog izbijanja rata u Bosni i Hercegovini. Crvena Jabuka privremeno prestaje s djelovanjem, a 1994. godine ponovno se okupljaju u Zagrebu, gdje i nastavljaju svoje djelovanje sve do danas. Krajem 2019. godine brojni obožavatelji jedne od najpopularnijih pop grupa u regiji dočekali su i najnoviji album "Tvrđava". Najavljen istoimenim singlom i spotom, legendarni i nezamjenjivi Dražen Žerić Žera pokazao je zašto je grupa na samom vrhu već punih 35 godina. Nepogrešiva balada “Tvrđava” autora Mirka Šenkovskog Geronima i Dragane Kajtazović Šenkovski, na prvu je osvojila obožavatelje. Gost u pjesmi je poznati sarajevski glumac Josip Pejaković.

Nedugo nakon naslovne pjesme, radijski i televizijski eter zatresla je još jedna pjesma, “Aleje ljubavi” u kojoj je Žera gost Željku Samardžiću.

Trideset i pet godina je iza njih, obilježili su mladost nekoliko generacija, stvorili bezvremenske hitove, a svoju dugovječnost i popularnost u regiji tumače iskrenim odnosom prema publici. Dvadeset i drugi album s petnaest novih pjesama kao i već dobro znani hitovi pjevat će se na koncertu, 17. kolovoza na Sustipanu!


VIDIMO SE 17.08. U SPLITU NA SUSTIPANU

SA POČETKOM U 21:00H, U SKLOPU FESTIVALA „S OKUSOM SOLI…“!


SVOJE ULAZNICE POTRAŽITE U SUSTAVU EVENTIM!