crvena jabuka šibenik - Ulaznice

Crvena Jabuka

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

SLUŽBENO PRIOPĆENJE O „COVID POTVRDAMA“

ZA KONCERT „CRVENA JABUKA“

25.07.2021. U 21:00 – TVRĐAVA SV. MIHOVILA, ŠIBENIK

Poštovana publiko,

Ovim putem vas obavještavamo da za prisustvovanje na koncertu, uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje). U dogovoru sa stožerom, Music Time se organizirao i osigurao sve potrebne uvijete kako bi se koncert mogao održati.

Ulazak na koncert „CRVENA JABUKA“ biti će moguć SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje COVID POTVRDE ili uz ANTIGENSKO TESTIRANJE (koje će se obavljati besplatno na ulazu).

TAKOĐER, OD OVOG TRENUTKA, PUŠTAMO KOMPLETNO GLEDALIŠTE U PRODAJU TE OSOBE KOJE NISU USPIJELE KUPITI SVOJE ULAZNICE U SMANJENOM KAPACITET, SADA IMAJU PRILIKU.

Ovim putem vam se ispričavamo radi eventualnih neugodnosti prouzrokovanih novonastalom situacijom i odlukom Stožera. Molimo vas za razumijevanje i strpljenje te se nadamo da se vidimo 25.07. na koncertu „Crvena Jabuka“ 25.7. na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku!

Svi kupci koji nisu zadovoljni ovom odlukom, mogu izvršiti povrat svojih ulaznica na prodajnom mjestu na kojem su ih i kupili.

Hvala unaprijed,

Music Time team!

ULAZNICE POTRAŽITE U SUSTAVU EVENTIM!


***


Legendarni band CRVENA JABUKA,

slavi 35 godina stvaralaštva i dolazi u TROGIR u sklopu ljetne turneje!

24.07. u 21h- KULA KAMERLENGO, TROGIR

25.07. u 21h- TVRĐAVA SV. MIHOVILA, ŠIBENIK

26.07. u 21h- LJETNO KINO, MAKARSKA


Koncert grupe „Crvena Jabuka“ održat će se 25. srpnja 2021. godine na Tvrđavi sv. Mihovil u Šibeniku s početkom u 21:00h.

Ovim koncertom pozivamo Vas da budete dio jedinstvene priče, starih uspomena pod vedrim Šibenskim nebom na jednoj od najljepših pozornica u Hrvatskoj!

U sklopu svoje turneje po Jadranu, Crvena Jabuka proslavlja svoj 35. rođendan te obećava nezaboravnu atmosferu uz najpopularnije pjesme nastale u tom periodu.

Crvena Jabuka jedan je od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima. Bend je osnovan u Sarajevu 1985. godine. Originalnu postavu činili su Dražen Ričl, Zlatko Arslanagić, Dražen Žerić, Aljoša Buha i Darko Jelčić. Svoj prvi album izdali su 1986. godine pod nazivom "Crvena Jabuka". Iste godine, 18. rujna, Crvena Jabuka je krenula na svoju prvu turneju. Godinu dana poslije, 1989. godine, objavljuju svoj četvrti album "Tamo gdje ljubav počinje" koji također postiže veliki uspjeh. Peti po redu, jednako uspješan album, "Nekako s proljeća" objavljuju 1991. godine, a planiranu turneju otkazuju zbog nesretnog izbijanja rata u Bosni i Hercegovini. Crvena Jabuka privremeno prestaje s djelovanjem, a 1994. godine ponovno se okupljaju u Zagrebu, gdje i nastavljaju svoje djelovanje sve do danas.

U trideset i pet godina uspješne karijere, Crvena Jabuka je objavila preko dvadeset komercijalnih studijskih albuma i nekoliko kompilacija, a na njihovim hitovima odrastale su mnoge generacije. Krajem 2019. godine brojni obožavatelji jedne od najpopularnijih pop grupa u regiji dočekali su i najnoviji album "Tvrđava". Najavljen istoimenim singlom i spotom, legendarni i nezamjenjivi Dražen Žerić Žera pokazao je zašto je grupa na samom vrhu već punih 35 godina. Nepogrešiva balada “Tvrđava” autora Mirka Šenkovskog Geronima i Dragane Kajtazović Šenkovski, na prvu je osvojila obožavatelje. Gost u pjesmi je poznati sarajevski glumac Josip Pejaković.

Nedugo nakon naslovne pjesme, radijski i televizijski eter zatresla je još jedna pjesma, “Aleje ljubavi” u kojoj je Žera gost Željku Samardžiću.

Trideset i pet godina je iza njih, obilježili su mladost nekoliko generacija, stvorili bezvremenske hitove, a svoju dugovječnost i popularnost u regiji tumače iskrenim odnosom prema publici. Dvadeset i drugi album s petnaest novih pjesama kao i već dobro znani hitovi pjevat će se na koncertu, 25. srpnja na Tvrđavi u Šibeniku.


BUDITE DIO OVOG SPEKTAKLA, SVOJE ULAZNICE POTRAŽITE PREKO SUSTAVA EVENTIM.HR


Djeca ne ulaze besplatno.
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.