croatian travel festival 2021 - Ulaznice

CROATIAN TRAVEL FESTIVAL 2021

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Croatian Travel Festival slavi svoje deseto izdanje, a glavni dio programa, onaj večernji, održat će se 11. i 12. lipnja na Tvrđavi sv. Mihovila. Na najstarijoj šibenskoj tvrđavi okupit će se poklonici zanimljivih i inspirativnih priča, knjiga i fotografija s putovanja po destinacijama diljem svijeta, ali i Lijepom našom.

Tako će publika u petak, 11. lipnja, imati priliku čuti priče poznatog hrvatskog putopisca, fotografa i avanturista Davora Rostuhara, a proslavljeni košarkaš Dino Rađa govorit će o avanturi svog života – proputovanju svijetom na motoru.

U subotu, 12. lipnja, gost na tvrđavi je novinar i nomad Jasen Boko koji će u Šibenik donijeti dašak Indije, destinaciju svog posljednjeg putopisa, dok će o tome kako putovanja utječu na „gastro izričaj“ više će otkriti chef Ivan Pažanin. Razgovore sa svima njima vodit će novinarska legenda i zaljubljenik u putovanja Goran Milić.

I ovog će puta šibenska publika sa Mihovila proputovati svijetom zahvaljujući uspješnoj dugogodišnjoj suradnji organizatora festivala Hrvatskog kluba putnika i Tvrđave kulture Šibenik, suorganizatora programa na Tvrđavi sv. Mihovila.

KORISNICI MASTERCARDA PRVI DO ULAZNICA

Dvodnevne ulaznice (vrijede za oba dana programa na Mihovilu) po cijeni od 80 kuna u prodaji su od podne u utorak, 1. lipnja i to ekskluzivno za korisnike Mastercard® i Maestro® kartica, online putem sustava Eventim.

U četvrtak, 3. lipnja u podne, u prodaji će biti dostupne i jednodnevne ulaznice po cijeni od 50 kuna, a osim u sustavu Eventim (online i na fizičkim prodajnim mjestima) moći će se kupiti i u City Pointu šibenskih tvrđava.