Crnogorac u krevetu - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Zbog trenutne situacije u svijetu i vladinih akcija u vezi suzbijanja širenja novog koronavirusa, zatvorena su mnoga prodajna mjesta. To znači da mnogi kupci nemaju mogućnost traženja povrata za odgođene/otkazane događaje u rokovima koje su odredili organizatori. U interesu svih je zaštititi zdravlje i dobrobit građana. Stoga je donesena odluka o obustavi svih povrata za otkazane i odgođene događaje. Obustava će ostati na snazi sve dok se situacija u zemlji ne riješi i omogući povratak u javni život. Nakon prestanka ograničenja javnog života u zemlji, obavijestit ćemo vas o novim datumima događaja i povratka.

[OBAVIJEST ORGANIZATORA]

''Sukladno situaciji vezanoj uz korona virus (COVID-19 )zbog preporuka i mjerama koje nalaže stožer civilne zaštite RH vezano uz suzbijanje epidemije koronavirusa.

Obavještavamo Vas da je  kazališna predstava Crnogorac u krevetu, koja se trebala održati u Križevcima, otkazana.''

Povrati kupcima koji su ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr je već izvršen na terećenu karticu. Potrebno je otprilike deset dana kako bi povrat bio vidljiv na računu. U slučaju da Vam povrat nije vidljiv nakon deset dana, molimo Vas da se obratite Vašoj banci.

Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima imaju besplatan ulaz.
Djeca iznad 8 godina plaćaju ulaz.