crazyisland_20 - Ulaznice ©

Crazy Island Festival

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora - AD Events and Sports j.d.o.o]

Crazy Island Festival odgođen je za 2021. godinu

Zbog trenutne epidemiološke situacije te kako bi mogli osigurati zdravlje posjetitelja, organizatori Crazy Island festivala odlučili su ga odgoditi na iduću godinu.


Teška epidemiološka situacija, zbog koje organizatori Crazy Island Festivala ne žele riskirati ugroziti zdravlje svoje publike, dovela je do odgode prvog održavanja Crazy Island Festivala. „Nismo htjeli izgubiti nadu, neki od nas su živjeli na stranicama lokalnih stožera kojima smo svakodnevno dosađivali s pitanjima. Ali, na kraju, zdravlje publike dolazi ispred svega.“, rekli su nam organizatori festivala.

„Htjeli smo napraviti najluđi festival na sjeveru Hrvatske. Dati ljudima raznih pozadina i ideja mogućnost da dođu na istu valnu duljinu i da se svi skupa zabavimo ta dva dana. Žao nam je što je došlo do toga da moramo napraviti tu odgodu, ali u ovoj situaciji su takve odluke nužne. Na kraju dana, kolovoz 2021. će doći jako brzo, a sigurni smo da ludilo neće tako lako prestati.“

Crazy Island Festival trebao se održati po prvi puta ove godine, 7. i 8. kolovoza na Otoku Mladosti u Ludbregu. Program je već bio spreman, izvođači poput Plastik Funka, Noela Hollera, Lukasa Innemanna i Lorenza bili su spremni zapaliti publiku u centru svijeta. Organizatori nam poručuju da će iduće godine nastaviti razvijati ovu priču, dovesti još neka zvučna imena i pokazati da nisu samo neka lokalna zabava, već jedan ozbiljan festival.

Sve kupljene ulaznice za ovu godinu vrijediti će i za iduću. Datum održavanja festivala ostati će prvi vikend u kolovozu, tako da već sad znate kad nas možete očekivati! Povrat novaca za ulaznice možete ostvariti do 15.8., na prodajnom mjestu na kojem ste ulaznice kupili. Javite nam se na hello@crazyislandfestival.com ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja vezanih za ulaznice. Ili ako nas samo želite pozdraviti!“ 


Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 15.8.2020.Crazy Island Festival

Novi najluđi festival kontinentalne Hrvatske

Pandemija korona virusa neke je usporila, neke kompletno zaustavila, ali neke i pokrenula. Tako nam ove godine, 7. i 8. kolovoza dolazi nova ludost na sjeveru Hrvatske. Novi festival elektronske glazbe, nova prilika za kontinentalno plesanje.

Crazy Island Festival ambiciozan je projekt ekipe kojoj su već postojeći festivali bili malo previše „fini“. Kako nam kažu organizatori „htjeli smo nešto novo, nešto ludo i divlje, nešto čime ćemo moći pokazati publici da je okej biti drugačiji. Crazy Island je mjesto gdje su svi dobrodošli, mjesto gdje se svi mogu osjećati kao kod kuće“.

Ono u čemu se Crazy Island Festival posebno ističe je lokacija njegovog održavanja. Na Otoku Mladosti u Ludbregu, točno u centru grada, u oazi zelenila. Mostom odvojen od glavnih prometnica, Otok Mladosti idealno je mjesto za održavanje koncerata i festivala. Točno ste u centru grada, a imate osjećaj da ste kilometrima udaljeni.

Publiku će na festivalu zabavljati sad već dobro poznata imena iz industrije: Lukas Inneman, Lorenzo, Timo G i Noel Holler, ali i brojni drugi dolaze u kolovozu u Ludbreg i nadaju se vidjeti vas u što većem broju. Još bolje, Early Bird ulaznice su puštene u prodaju ovaj tjedan te ih možete naći u sustavu Eventim, ili na web stranicama Crazy Island Festivala.

Ostanite sigurni. Ostanite ludi.