Crazy Hill Festival  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Trodnevni glazbeni rock spektakli – Fjaka Music Festival i Crazy Hill Festival – održat će se 8.-10. svibnja na splitskom TTTS-u  te 15.-17. svibnja na ludbreškom Otoku Mladosti.Obavijest:


Koncert M.P. Thompsona je pomaknut na nedjelju, 18.05.2014. Ulaznice kupljene za 15.05.2014. vrijede za novi termin.


Vodeće glazbene zvijezde, nositelji ovogodišnjeg glazbenog programa su Psihomodo Pop, M.P.Thompson i Opća opasnost u Splitu, dok će umjesto Opće opasnosti u Ludbregu nastupiti grupa Van Gogh. Uz njih, na Fjaka Music Festivalu i Crazy Hill Festivalu nastupit će i brojni drugi bendovi među kojima su Atlantida, Malehookers, Kronika, Bandx itd.- Ovdje nije riječ samo o večernjim rock koncertima domaćih bendova već o cjelodnevnim festivalskim programima za širu publiku koji će započinjati u ranim popodnevnim satima uz brojne atraktivne izlagače i zabavni program kao što su motoristički stunt show i bungee jumping, a sve to naravno uz  raznovrsnu gastronomsku ponudu. – istaknuo je Dragan Barbarić, vlasnik tvrtke Tentorium d.o.o. – suorganizator festivala.Tigran Kalebota, bubnjar Psihomodo popa je ovim povodom istaknuo:- Drago nam je da ćemo nastupiti na oba festivala i što smo uopće dio ove priče, jer je suradnja našeg benda s moto klubovima duga, poznata i puna predivnih iskustava, što sam siguran da će se nastaviti i na ovim festivalima.Naglasio je također i da će  nastup Psihomodo popa na FMF-u u svibnju biti prvi koncert u Dalmaciji u sklopu promocije novog albuma.Fjaka Music Festival organizira se po treći put, dok će Ludbregu ovo biti prva festivalska godina:
- No osim odličnih programski sadržaja, za prvo predstavljanje našoj publici osigurat ćemo i kvalitetne  organizacijske temelje kako bi Crazy Hill Festival postao redovito godišnje okupljanje ljubitelja dobrog rock zvuka. – poručili su suorganizatori iz Moto kluba Crazyhill.- Naša pozornica je već ugostila brojne zvijezde hrvatske urbane i rock scene te je Fjaka Music Festival već prepoznat kao mjesto pozitivnih vibracija. Zajedničkim snagama te s proširenjem dosadašnjeg programa kao i poboljšanjem organizacijskih i logističkih struktura, stvoreni su uvjeti za intenzivniji razvoj našeg festivala. Jako nas veseli spajanje s ludbreškim festivalom jer između ostalog to otvara mogućnost pozicioniranja ova dva festivala kao najvećeg rock spektakla u regiji. – najavio je Oliver Kolovrat, potpredsjednik Moto kluba Fjaka.Festivalske ulaznice će biti u prodaji od sutra, 1. ožujka na prodajnim mjestima Tiska i Eventima, a naravno ni ove godine neće izostati tradicionalno najveći motociklistički defile na ovim prostorima koji uvijek budi pozornost građana. Također, za po jednog sretnog posjetitelja ovogodišnjih festivala spremna je i posebna nagrada sponzora: novi Harley Davidson Sportster!