Comedy Fortress Festival

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Poštovani kupci,

zbog tehničkih razloga, Comedy Fortress festival je premješten. Kako bi se festival održao na najvišem produkcijskom nivou, show se seli na jednako atrktivnu lokaciju par stotinjak metara više, na Tvrđavu Barone.

Svo sjedenje će biti slobodno tako da oznaka mjesta na kupljenoj ulaznici više ne vrijedi.

Kupci kojima ne odgovara ova promjena povrat mogu zatražit na info@eventim.hr ili na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznicu do 20.6.2019.

_______________________________

COMEDY FORTRESS FESTIVAL trodnevni je međunarodni festival komedije koji će se sredinom srpnja 2019. po prvi put održati u Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku.

Radi se o jedinstvenom festivalu takve vrste u Hrvatskoj!

Sv. Mihovil tih će dana postati prvom europskom utvrdom smijeha, kreativnog duha i pozitivne energije. COMEDY FORTRESS FESTIVAL okupit će neka od najvećih i najtraženijih imena svjetske stand up scene današnjice.

U odabiru programa sudjeluje i ugledno kazalište komedije - Soho Theatre iz Londona koji je uz Aquarius RecordsLondon Calling i Tvrđavu kulture Šibenik suorganizator festivala. 

Headliner festivala je veliki Dylan Moran (Black Books, Shaun of the Dead) koji na jadransku obalu donosi poznati show, Doctor Cosmos. Festival će upotpuniti njegov irski kolega, Jimeoin, a iz londonskog SOHO Theatrea dolaze Shappi Khorsandi (Live at the Apollo, 8 Out of 10 Cats), Nish Kumar (The Mash Report) i pobjednica prošlogodišnjeg edinburškog Fringe Festivala Rose Matafeo(Funny Girls). Njima će se pridružiti i ruska komičarka Olga KochKai HumphriesJavier Jarquin i regionalne snage - Vlatko Štampar i Nikola Silić.

COMEDY FORTRESS FESTIVAL okupit će neka od najvećih i najtraženijih imena svjetske stand up scene današnjice, a projektu se pridružuje i partner Garden Brewery te ekipa Adriatic Coastinga. Oni će se pobrinuti da uz vrhunsku komediju posjetitelji Tvrđave svetog Mihovila uživaju i u vrhunskom glazbenom ugođaju. 
Naime, DJ-i Adriatic Coastinga zaduženi su za savršenu atmosferu warm up partija koji će se sva tri dana održavati od 19 do 21 sat na Tvrđavi, a Garden Brewery će svojim craft pivima zasigurno dodatno začiniti uživanje u najljepšem zalasku sunca. Ekipa iz Adriatic Coastinga priprema i program nakon nastupa komičara, pa će svi sudionici festivala do ranih jutarnjih sati uživati u odličnom partyju pod tribinama Tvrđave. Tako će nas u petak 12. srpnja zabavljati DJ OZ, u subotu 13. srpnja za DJ pultom je Pepi Jogarde, a u nedjelju 14. srpnja snage će ujediniti Nick & Pepi.

 

RASPORED

FRIDAY 12/07

=============

19.30 warm up party by Adriatic Coasting

21.00

JAVIER JARQUIN  

NIKOLA SILIC 

OLGA KOCH 

JIMEOIN 

 

After party by Adriatic Coasting

 

SATURDAY 13/07 

===============

19.30 warm up party by Adriatic Coasting

21.00

SHAPPI KHORSANDI  

ROSE MATAFEO 

NISH KUMAR 

 

After party by Adriatic Coasting

 

SUNDAY 14/07

==============

19.30 warm up party by Adriatic Coasting

21.00

VLATKO STAMPAR

DYLAN MORAN “ DR COSMOS”   

 

After party by Adriatic Coasting