Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

URNEBESNA KOMEDIJA    ČIPKA I ČOKOLADA

Glume:
Ana Ćuk, Katarina Korsa:  Čupka
Jovana Jelovac Cavnic: Čarna,
voditelj-muška zvjerka:  Marko Dolaš
Redatelj i tekst: Stanko Holcer

Trajanje: 80 minuta

Predstava je  osmišljena kao SEX  i GRAD u kojem   plavuša po imenu Čupka i  crnka po imenu Čarna kao dvie najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu. 

Nasmijat  će te se uz “ SEX i GRAD“ uzbudljiv perfomans koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja. 

Američka serija ,,Seks i grad " osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i naš region ima  nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš  igra našeg Zvjerku.

Čupka je sretno udana, majka troje djece a Čarna  je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života .

Njih dvije vode potpuno drugačiji  život ,a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim numerama  tj. hitovima iz ex-Jugoslavije. I dok Zvjerka (Marko Dolaš) pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i odvojila se u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.

Predstava za koju se uvijek traži karta više ….

Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno.
Djeca iznad 8 godina plaćaju ulaz.