celine dion 2024 - Ulaznice

Celine Dion  - Ulaznice

Podaci o događaju

[scroll for english]

Poštovani kupci,

prenosimo Vam obavijest organizatora – Star produkcija.

Dok se Celine Dion nastavlja oporavljati od rijetkog zdravstvenog poremećaja, pjevačica je sa žaljenjem najavila ponovnu odgodu europskog dijela svjetske turneje “Courage” u sklopu koje je 18. ožujka 2023. trebala nastupiti u zagrebačkoj Areni.

Novi datum koncerta je 16. 03. 2024.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum i nije ih potrebno mijenjati.

Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo od četvrtka, 08. prosinca 2022. do nedjelje, 08. siječnja 2023.

Kupci koji su ulaznice kupili putem weba za povrat sredstava trebaju se obratiti na info@eventim.hr.

Zahtjev je potrebno poslati s email-a na koji je narudžba i napravljena te je potrebno priložiti ID narudžbe ili sliku ulaznice s vidljivim barkodom.

Povrat sredstava je moguć isključivo na karticu ili IBAN sa kojeg je narudžba i plaćena.

Molimo kupce za strpljenje, svi zahtjevi će biti obrađeni, ali zbog povećanog broja upita moguće je čekanje na obradu zahtjeva 7-15 radna dana.

Zahtjevi poslani nakon navedenog termina neće biti uvaženi.


ULAZNICE KUPLJENE POŠTANSKOM DOSTAVOM ILI OPCIJOM „PREUZIMANJE NA PRODAJNIM MJESTIMA“

Budući da ste odabrali opciju dostavu ulaznica, moramo Vas zamoliti da ulaznice pošaljete na adresu:

Eventim d.o.o.

Ulica Vice Vukova 8

10 000 Zagreb, Hrvatska


Kada ih zaprimimo, izvršit ćemo povrat sredstava na karticu/IBAN sa kojom je narudžba i plaćena te Vas obavijestiti o istome.

Molimo da ulaznice pošaljete što prije, ulaznice je potrebno zaprimiti NAJKASNIJE DO 08.01.2023.

Ulaznice je moguće i osobno dostaviti na navedenu adresu u periodu od ponedjeljka do petka 09:00 - 16:00. (ili ostaviti u Eventim poštansku sandučiću bilo kada do 05.01.2023.)PRINT@HOME ULAZNICE

Molimo da najkasnije do 08.01.2023. pošaljete zahtjev za povrat na info@eventim.hr.

Zahtjev je potrebno poslati s email-a na koji je narudžba i napravljena te je potrebno priložiti ID narudžbe ili sliku ulaznice s vidljivim barkodom.

Povrat sredstava je moguć isključivo na karticu sa kojeg je narudžba i plaćena.***

CELINE DION “COURAGE WORLD TOUR”

CELINE DION ODGODILA POČETAK EUROPSKOG DIJELA SVJETSKE TURNEJE “COURAGE” S PROLJEĆA 2023. ZA 2024.

OBJAVLJEN NOVI DATUM DOLASKA GLOBALNE POP IKONE U ZAGREB

CELINE DION NASTUPIT ĆE 16. OŽUJKA 2024. U ZAGREBAČKOJ ARENI


ZAGREB – 08. prosinca 2022. – Dok se Celine Dion nastavlja oporavljati od rijetkog zdravstvenog poremećaja, pjevačica je sa žaljenjem najavila ponovnu odgodu europskog dijela svjetske turneje “Courage” u sklopu koje je 18. ožujka 2023. trebala nastupiti u zagrebačkoj Areni. Zagreb je jedan od sretnijih gradova obzirom da se ubrzo našao novi datum koncerta, 16. ožujka 2024. godine, dok su mnogi gradovi ostali bez drugog datuma.

Naime, osam koncerata planiranih za ljetni dio turneje je tako otkazano, dok sedam planiranih od 26. kolovoza do 04. listopada 2023. ostaje prema planu (Pariz, Amsterdam, Oslo...).

Publika u Hrvatskoj s nestrpljenjem čeka da voljena glazbenica održi dugo očekivani koncert i da se ispuni njihov san o prvom koncertu ove glazbene ikone u Hrvatskoj. Celine Dion završila je prva 52 nastupa na turneji prije nego se pojavila pandemija i prije nego je pauzirala turneju u ožujku 2020. Od tada se ova sjajna glazbenica liječi i opravlja od teških i upornih grčeva mišića, takozvani “Sindrom ukočene osobe”, koji pogađa jednu od milijun osoba, a koji su je spriječili da održi ostatak turneje. Njen odličan medicinski tim nastavlja procjenjivati ​​i liječiti stanje.

"Boli me što vam moram reći da neću biti spremna za nastavak svoje turneje po Europi u veljači", iskrena je Celine. “Nedostaje mi vidjeti sve vas... biti na pozornici... nastupati za vas. Uvijek dajem 100% na svojim nastupima, ali to vam u ovom trenutku ne mogu dati. Da bih mogla ponovno biti s vama, nemam drugog izbora nego da se koncentriram na svoje zdravlje, te se nadam da sam na putu prema oporavku. Iskreno se nadam da ću vas vrlo skoro i vidjeti!”

Europski dio svjetske turneje “Courage” započeti će 06. ožujka 2024. u Pragu, a završit će 22. travnja 2024. u Londonu.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum, a ukoliko vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo od četvrtka, 08. prosinca 2022. do nedjelje, 08. siječnja 2023. Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem su i kupljene. Kupci koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na info@eventim.hr. Zahtjevi nakon navedenog termina neće biti uvaženi.


***

[ OBAVIJEST ORGANIZATORA ]

Novi datum koncerta je 18. ožujka 2023. godine.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum.

Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo od petka, 29. travnja 2022. do ponedjeljka, 30. svibnja 2022.

Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili.

Kupci koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na info@eventim.hr. Zahtjev je potrebno poslati s email-a na koji je narudžba i napravljena te je potrebno priložiti ID narudžbe ili sliku ulaznice s vidljivim barkodom.

Molimo kupce za strpljenje, svi zahtjevi će biti obrađeni, ali zbog povećanog broja upita moguće je čekanje na obradu zahtjeva 4-5 radna dana.

Zahtjevi poslani nakon navedenog termina neće biti uvaženi.CELINE DION “COURAGE WORLD TOUR”

OBJAVLJEN NOVI DATUM DOLASKA CELINE DION U ZAGREB

Globalna pop ikona nastupit će 18. ožujka 2023. u Areni Zagreb u sklopu velike svjetske turneje “Courage”

ZAGREB – 29. travnja 2022. - Dok se Celine Dion nastavlja oporavljati od nedavnog zdravstvenog problema, pjevačica je najavila da, nažalost, ponovno mora odgoditi europski dio svjetske turneje “Courage” u sklopu koje je, 25. lipnja trebala održati koncert u zagrebačkoj Areni. Novi datum koncerta je 18. ožujka 2023. godine. Prije nego što se pojavila pandemija u ožujku 2020., Celine Dion završila je prva 52 nastupa na turneji,

no nedavno je liječena od grčeva mišića koji joj onemogućavaju nastup, a njezin oporavak traje dulje nego što se nadala.


- Jako mi je žao što moramo promijeniti planove za našu europsku turneju još jednom. Prvo smo morali prebaciti koncerte zbog pandemije, a sada su tu moji zdravstveni problemi zbog kojih moramo odgoditi neke koncerte, a nažalost, moramo neke i otkazati. Dobra vijest je da se osjećam malo bolje, ali ide jako sporo i to je frustrirajuće za mene. Moram biti u vrhunskoj formi kad sam na pozornici i iskreno, ne mogu dočekati. Ali, još jednostavno nisam spremna… Dajem sve od sebe da se vratim na razinu na kojoj moram biti kako bih mogla dati sto posto na svojim koncertima, jer to je ono što vi zaslužujete – iskrena je Celine.


Sama Celine je u svojem najnovijem obraćanju publici i javnosti vrlo iskreno, poštujući svoju publiku, kojoj je zahvalna na strpljenju i lojalnosti, izrazila želju za što skorijim povratkom. Također je poslala poruku mira i ljubavi, te podrške ljudima u Ukrajini u želji da rat završi čim prije.


- Uvjeren sam da će se 18. ožujka 2023. u Areni Zagreb dogoditi dosad neviđen produkcijski i umjetnički spektakl! Upravo smo u Londonu na jednom kongresu na kojem sam sa Celininom menadžmentom i mogu potvrditi da svi s nestrpljenjem čekamo koncert u Zagrebu. Na ovom koncertu radim više od desetljeća, čekam je godinama.. Svi joj želimo najviše zdravlja i ne sumnjamo kako će koncert u Zagrebu zauzeti posebno mjesto u sjećanju svih ljubitelja vrhunske glazbe – izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije i organizator zagrebačkog koncerta.


Koncert u zagrebačkoj Areni, 18. ožujka 2023. predstavlja jedinstvenu priliku za doživjeti nastup jedne od najpoznatijih i najcjenjenijih superzvijezda u povijesti pop glazbe. Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum. Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo od petka, 29. travnja 2022. do ponedjeljka, 30. svibnja 2022. Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili. Kupci koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na info@eventim.hr. Zahtjevi nakon navedenog termina neće biti uvaženi.

***

 [OBAVIJEST ORGANIZATORA - STAR PRODUKCIJA]

CELINE DION “COURAGE WORLD TOUR”

CELINE DION ODGODILA PRVE MJESECE EUROPSKOG DIJELA TURNEJE

Zagrebački koncert u sklopu svjetske turneje “Courage” održat će se 25. lipnja 2022., a kupljene ulaznice vrijede za novi datum

Uz duboko žaljenje, a zbog i dalje vrlo aktualne pandemije COVID-19 i restrikcija vezanih uz održavanje javnih događanja, Celine Dion primorana je odgoditi prvi dio europskog djela turneje “Courage”. Europski dio turneje tako će započeti 25. svibnja 2022. u Birminghamu, a točno mjesec kasnije, 25. lipnja 2022., Celine Dion nastupit će u zagrebačkoj Areni.

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum. Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo od petka, 26. veljače 2021. do srijede, 10. ožujka 2021. Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili. Kupci koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na info@eventim.hr. Zahtjevi nakon navedenog termina neće biti uvaženi.


***


SVJETSKA GLAZBENA ZVIJEZDA PRVI PUT U HRVATSKOJ 

CELINE DION DOLAZI ZAGREB 

GLOBALNA POP IKONA NASTUPIT ĆE 25. LIPNJA 2022. U ARENI ZAGREB U SKLOPU VELIKE SVJETSKE TURNEJE “COURAGE” 

Ulaznice za nastup u Areni Zagreb možete kupiti od petka, 04. listopada 2019. u sustavu Eventim.

Članovi Teama Celine svoje ulaznice mogu osigurati već od ponedjeljka, 30. rujna 2019. od 10 sati.

Jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih zvijezda u povijesti pop glazbe, Celine Dion, 05. lipnja 2020. godine dolazi u Arenu Zagreb! Zagrebački koncert, u organizaciji Star produkcije, dio je velike svjetske turneje na kojoj će promovirati svoje najnovije studijsko izdanje (“Courage”), a koja je započela 18. rujna u Quebecu.

COURAGE WORLD TOUR uključivati će više od 100 gradova diljem svijeta, a za produkciju na najvećem svjetskom nivou, uz Star produkciju, zadužen će biti i Concerts West / AEG Presents. Europski dio turneje započeti će započet će 21. svibnja 2020. godine u Pragu u Češkoj, a osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji i Njemačkoj, ova velika glazbena diva posjetiti će i razveseliti svoje obožavatelje u Belgiji, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Finskoj, Švedskoj, Finskoj, Danskoj, ali i po prvi puta one u Hrvatskoj te na Malti i Cipru.

Prošli tjedan Celine Dion objavila je tri nove pjesme sa svog dugoočekivanog albuma pod nazivom Courage, koji će diljem svijeta biti dostupan od 15. studenog 2019. “Imperfections,” “Lying Down,” and “Courage” predstavljaju nov i uzbudljiv pravac za Celine, a upravo danas premijerno je objavljen video za singl " “Imperfections,” - OVDJE. Do sada objavljeni singlovi s novog albuma mogu se poslušati  OVDJE.

Celine Dion jedna je od najpriznatijih, najcjenjenijih i najuspješnijih izvođača u povijesti pop glazbe. Do 18. godine osvojila je brojne nagrade, dominirala je na top ljestvicama 1990-ih, a prodala je gotovo 250 milijuna albuma tijekom 35-godišnje karijere. Dobitnica je pet Grammya, dvije nagrade Akademije, sedam Američkih glazbenih nagrada, 20 Juno nagrada (Kanada) i nevjerojatnih 40 nagrada Félix (Quebec). Osvajanjem nagrade “Diamond Award” 2004. godine potvrđen joj je status najprodavanije umjetnice svih vremena, a 2016. godine Billboard Music Awards dodijelio joj je nagradu za životno djelo. Bila je i na vrhu US Dance Club ljestvica u srpnju 2018. s remiksom singla “Ashes” iz filma Deadpool 2. U lipnju 2018. Celine je uzela dvomjesečnu stanku od nastupa u Ceasers Palaceu u Las Vegasu, kako bi se uputila na svoju rasprodanu turneju CELINE DION LIVE 2018, na kojoj je održala ukupno 22 koncerta u 12 gradova u Aziji, Australiji i Novom Zelandu. Poslije dugih 16 godina, 08. lipnja 2019., Celine Dion završila je s nastupima u Las Vegasu.

Glazbeni spektakl ove velike glazbene dive koncert je koji se mora doživjeti!

http://www.celinedion.com/

https://www.facebook.com/celinedion/

https://twitter.com/celinedion

https://www.instagram.com/celinedion

@CelineDion

#CourageWorldTour


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, ali moraju imati besplatnu ulaznicu te obaveznu pratnju koja kupuje ulaznicu po punoj cijeni. Ulaznice za osobe u kolicima i pratnju dostupne su isključivo na upit na info@eventim.hr.

Djeca do 3 godine ulaze besplatno, ako sjede roditeljima u krilu.

DIAMOND VIP PAKET

Jedna ulaznica u VIP parteru u prva dva (2) reda       

Music. Fashion. Art. Essence.

 • Dizajnerski portfolio turneje kreiran isključivo za Celine Dion VIP goste
 • Uključuje kolekciju poklona, skica, ilustracija, fotografija i uspomena
 • Svaki paket također uključuje prigodnu VIP akreditaciju turneje i odgovarajuću vezicu

RUBY VIP PAKET

Jedna ulaznica u Gold Parteru u desetom (10) redu

Music. Fashion. Art. Essence.

 • Dizajnerski portfolio turneje kreiran isključivo za Celine Dion VIP goste
 • Uključuje kolekciju poklona, skica, ilustracija, fotografija i uspomena
 • Svaki paket također uključuje prigodnu VIP akreditaciju turneje i odgovarajuću vezicu

EMERALD VIP PAKET

Jedna ulaznica u Gold Parteru u jednom jedanaestom (11) redu

Music. Fashion. Art. Essence.

 • Dizajnerski portfolio turneje kreiran isključivo za Celine Dion VIP goste
 • Uključuje kolekciju poklona, skica, ilustracija, fotografija i uspomena
 • Svaki paket također uključuje prigodnu VIP akreditaciju turneje i odgovarajuću vezicu

SAPPHIRE VIP PAKET

Jedna ulaznica na Tribini 1

Music. Fashion. Art. Essence.

 • Dizajnerski portfolio turneje kreiran isključivo za Celine Dion VIP goste
 • Uključuje kolekciju poklona, skica, ilustracija, fotografija i uspomena
 • Svaki paket također uključuje prigodnu VIP akreditaciju turneje i odgovarajuću vezicu

OPAL VIP PAKET

Jedna ulaznica na Tribini 2

Prigodni Celine Dion suvenir

 • Jedan ekskluzivni VIP poklon (kreiran isključivo za Celine Dion VIP goste)
 • Prigodnu VIP akreditaciju turneje i odgovarajuću vezicu

 

Svaka kupovina VIP paketa je konačna. Nije moguće ostvariti povrat sredstava ili zamjenu ni pod kojim uvjetima. Svi paketi i sadržaj paketa su neprenosivi. VIP pokloni će se moći preuzeti samo na dan događaja za vrijeme trajanja, ali određene iznimke se mogu primjeniti. Izvođač, događaj, organizator događaja, Eventim d.o.o., prodajno mjesto ili bilo koja druga strana nisu odgovorni za zastarjele ili netočne podatke koje je ostavio kupac tijekom kupovine. VIP akreditacije namijenjene su samo za uspomenu na koncert te ne služe kao propusnica VIP prostoru, prostoru iz pozornice ili bilo kojem drugom mjestu.

Podaci kupaca VIP paketa (ime, prezime, adresa, kontakt) će se poslati trećoj strani (organizatoru Star produkcija d.o.o.) isključivo kako bi se ostvarile i preuzele sve stavke iz navedenog paketa te se neće koristiti u druge svrhe.


U PONUDI - ART TICKET! 

ART TICKET je najljepša uspomena i podsjetnik na nezaboravni koncert te sjajna ideja za poklon! ART TICKET je ulaznica tiskana u boji i sjajan dodatak Vašoj kolekciji ulaznica s Vama najdražih koncerata. ART TICKET moguće je kupiti SAMO uz poštansku dostavu.