BRYAN ADAMS - Ulaznice

BRYAN ADAMS

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Legendarni kanadski glazbenik Bryan Adams, dobitnik nekoliko nagrada Grammy, vraća se u Sloveniju u sklopu svoje nove turneje, gdje će 4. prosinca 2022. nastupiti u dvorani Stožice.


Bryan Adams jedan je od najprepoznatljivijih i najpoznatijih glazbenika, autor mnogih već popularnih rock hitova, dobitnik mnogih glazbenih nagrada te je u svojoj karijeri prodao više od 65 milijuna ploča. Novi 15. studijski album "So Happy It Hurts", izlazi u ožujku 2022. Adams je poznat kao glazbenik koji daje sve od sebe u showu, a njegov zaštitni znak je energičan i pošten nastup koji uvijek ponovno uvjerava publiku, što je i dokazao "uživo" na svom posljednjem koncertu u Ljubljani 2018. godine.


O Bryanu Adamsu:

Bryan Adams obilazi svijet gotovo četiri desetljeća. 2016. bio je na turneji u ime svog trinaestog studijskog albuma Get Up, koji se u manje od mjesec dana uvrstio među deset najboljih u devet zemalja. 2014. proslavio je i 30. obljetnicu svog kultnog albuma Reckless.

Njegova je glazba dosegla vrhove top ljestvica u više od 40 zemalja svijeta, u Kanadi je nagrađen Nacionalnom nagradom za zasluge, a ujedno je uvršten u Kanadsku kuću slavnih. Dobitnik je Grammyja, tri Oscara, brojnih nagrada Juno, američkih glazbenih nagrada i filmskih i televizijskih glazbenih nagrada ASCAP, a također je pet puta nominiran za Zlatni globus.