Boris Novković & klapa Rišpet  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Boris Novković i klapa Rišpet za romantično Valentinovo u Opatiji 


Tijekom Valentinova početkom ove godine u Opatiji su brojni zaljubljeni, ali i ne samo oni, uživali u spektakularnom koncertu Petra Graše u sportskoj dvorani “Marino Cvetković”. Čak nešto više od 3.500 posjetitelja uživalo je gotovo dva i pol sata u zaista sjajnom nastupu tog iznimno popularnog hrvatskog glazbenika, a posebno oduševljenje izazvalo je ispaljivanje u zrak desetak tisuća crvenih konfeta u obliku srca tijekom izvedbe hita “Moje zlato”.


Bio je to vjerojatno najposjećeniji koncert izvan ljetne sezone u novijoj opatijskoj povijesti, pa je mnoge razveselila najava objavljena još sredinom ove jeseni da se već krenuo pripremati novi veliki koncert koji će se održati u tijekom vikenda ususret samom Valentinovu iduće godine, odnosno 10. veljače 2018.


Želja organizatora koncerta, tvrtke OFC agency, bila je i ovog puta dovesti u Opatiju nekoga tko će privući razne generacije, a nema sumnje kako će to i uspjeti zahvaljujući nastupima Borisa Novkovića i klape Rišpet, koji se upravo prema mišljenju mnogih u posljednjih pola godine mogu pohvaliti objavljenim najljepšim ljubavnim pjesmama koje su odmah osvojile srca diljem Hrvatske i regije - “Čista ljubav” i “Šta mi ljube oćeš kazat”.


“Opatija je nedavno proglašena jednim od deset najromantičnijih gradova u čitavoj Europi, pa nam je drago što ćemo i početkom iduće godine moći dati novi doprinos da se taj status i zadrži, ako ne čak i poboljša. Mnogo smo vremena potrošili prilikom odabira izvođača, htjeli smo dovesti u Opatiju nekoga čije praktički sve pjesme svi znaju, a vjerujem da smo s Borisom Novkovićem i klapom Rišpet to i uspjeli. Boris je na glazbenoj sceni već punih 30 godina, a iza sebe ima ogroman broj hitova, neke od najromantičnijih hrvatskih pjesama svih vremena. Klapa Rišpet u posljednjih nekoliko godina osvojila je srca mnogih svojim predivnim pjesmama i također su jednako popularni kod svih generacija”, rekao je direktor OFC agency, Zoran Zdelar, najavljujući veliki koncert povodom Valentinova u Opatiji.


OFC agency, kao i na svim svojim dosadašnjim koncertima, priprema brojna lijepa iznenađenja, a već sad su potvrdili da će i ovog puta u zrak u jednom trenutku tijekom koncerta biti ispaljeno čak desetak tisuća crvenih konfeta u obliku srca, što je prizor koji još uvijek mnogi pamte s ovogodišnjeg Grašinog koncerta u Opatiji. 


Boris Novković svoju glazbenu karijeru započeo je sad već prilično davne 1986. godine. Od tada je nanizao iznimno velik broj hitova, a gotovo sve pjesme ljubavne su mu tematike. Nema sumnje kako se može ustvrditi da su se uz Novkovićeve pjesme generacije zaljubljivale, a ta ljubav zasigurno traje i dan-danas. Upravo i jedna od prvih njegovih objavljenih pjesama “Kuda idu izgubljene djevojke” (“Tamara”) mnogima je jedna od najdražih pjesama svih vremena. Nakon toga nanizao je mnogo hitova, a izdvojit ćemo samo neke od njih: Struji struja, Mi smo jači i od sudbine, U dobru i zlu, Sve mijenja se, Ko sam bez tebe, Pjesma moja to si ti, Sve gubi sjaj bez ljubavi, Branim se, Tko sam bez tebe, Ne kuni se, Dok svira radio, Što je s princezom moje vrele mladosti, Plakat ću sutra… Pred sam kraj ljeta ove godine objavio je i naslovnu pjesmu za iznimno gledanu TV seriju “Čista ljubav”, koja također nosi isti naziv, a ubrzo je osvojila etere svih hrvatskih radijskih postaja.


Klapa Rišpet osnovana je 2011. godine, ali nije im dugo trebalo da odnesu prvu nagradu na prestižnom Splitskom festivalu te ubrzo postanu jedna od najpopularnijih klapa u Hrvatskoj koje vole “i mladi i  stari”, a mogu se pohvaliti također brojnim hitovima: Reći ćeš mi fala, Šapnut ću ti tajnu, Mislin samo na te, Fališ mi, Samo njoj ću pivat, Lumin, Projdi mojon kalom… Jedna od njihovih najnovijih pjesmi, Šta mi ljube oćeš kazat, osvojila je srca mnogih već svojim prvim emitiranjem i nema sumnje kako spada među najpopularnije hrvatske pjesme ove godine.


Djeca i osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno.