blackpumas_ši21 - Ulaznice

Black Pumas

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora]

Poštovani kupci,

koncert Black Pumas koji se na Tvrđavi sv. Mihovila trebao održati 27. srpnja odgađa se za 2022. godinu.

Novi datum koncerta još uvijek nije definiran, a o njemu ćete biti obaviješteni čim bude poznat, poručuje organizator Tvrđava kulture Šibenik.

Kupljene ulaznice ostaju važeće za novi datum održavanja koncerta.

Više informacija donosimo uskoro.


****

Jedan od trenutno najtraženijih američkih soul bendova s rasprodanim koncertima u Americi i Europi, Black Pumas dolaze u Hrvatsku! Premijerni koncert dobitnika ovogodišnje Grammy nominacije za najboljeg novog izvođača zakazan je 27. srpnja 2021. godine na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila koja se tako našla među imenima najvećih europskih festivala.


Band iz Austina, za kojeg kritika predviđa veliku budućnost, osnovan je 2018. godine, kada je već na prvom susretu, zaiskrilo između Erica Burtona i Andriana Quesade - kako sami kažu, za strelovit uspjeh Black Pumas zaslužna je njihova, gotovo mistična, glazbena povezanost.


Adrian i Eric su već tijekom svog prvog susreta u studiju, u samo jednom danu, snimili prve singlove - Black Moon Rising i Fire, a nedugo zatim formirali su Black Pumas koji su u Austinu stekli ogromnu popularnost što je dokazala i nagrada za najbolji bend na prestižnom Austin Music Awards-u koju su dobili 2019. godine. Burton je ubrzo predstavio nekoliko vlastitih pjesama koje su dodatno obogatile bend različitim glazbenim utjecajima, a jedna od njih je i Colors. Pjesma je postala viralni hit s preko 18 milijuna streamova s kojom su se Black Pumas početkom ove godine, kao nominirani za nagradu Grammy u kategoriji najboljeg novog izvođača, predstavili na svim svjetskim TV emisijama, od Ellen pa do Jimmyja Fallona.


U prepunom i pažljivo složenom rasporedu, koji obuhvaća od Montreux Jazz Festivala, Live Nationovog Mad Cool Festivala u Madridu pa sve do samostalnih nastupa poput onog u rimskom Auditorijumu Parco della Musica, našla se i šibenska Tvrđava sv. Mihovila.
Djeca i osobe s invaliditetom ne ulaze besplatno.