Učitavanje...

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Adria entertainment ponosno najavljuje jednu od najvećih glazbenih zvijezda današnjice - Beyoncé , koja će u sklopu svoje svjetske turneje posjetiti Zagreb. Pop diva će 17.4.2013. održati koncert u Areni Zagreb.

Zagrebački koncert je drugi je koncert na turneji te hrvatska publika još jednom ima priliku među prvima svjedočiti spektakularnom događaju koji će se kasnije prepričavati. Europski dio turneje "The Mrs. Carter Show"  počinje 15. travnja.
U posljednje tri godine ovo je njezina prva turneja, a  obuhvatit će dvadeset europskih gradova, uz Zagreb nastupiti će u  Dublinu, Berlinu, Parizu, te će održati četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu.

Beyoncé je jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih glazbenica u pop kulturi. Umjetnica, solo izvođačica, glumica i poslovna žena, objavila je četiri # 1 samostalna albuma te prodala više od 75 milijuna albuma širom svijeta. Njezin rad je osigurao joj je brojne nagrade i priznanja, uključujući 16 Grammyja. Billboard ju je proglasio najboljim ženskim izvođačem te najboljim radijskim izvođačem 2000-ih godina. Američko udruženje diskografske industrije (Recording Industry Association of America) je također prepoznalo Beyoncé kao najboljeg izvođača u proteklih nekoliko godina.

Posljednja turneja  Beyoncé  "I AM…WORLD TOUR" bila je izuzetno uspješna, te je zauzela prvo mjesto na Billboardvoj ljestvici "Hot Tour chart".  Turnjea je uključivala vise  100 koncerata u od 32 zemlje na 6 kontinenata, a posjetilo ju je vise od 1.1 milijuna fanova.
Kritičari su dosljedno hvalili njezine energične nastupe, te je prozivali najboljim izvođačem zahvaljujući  kombinaciji privlačnosti i otmjenosti što je čini umjetnicom budućnosti.