Balkanski sex i grad, čipka i čokolada 2 - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Zbog trenutne situacije u svijetu i vladinih akcija u vezi suzbijanja širenja novog koronavirusa, zatvorena su mnoga prodajna mjesta. To znači da mnogi kupci nemaju mogućnost traženja povrata za odgođene/otkazane događaje u rokovima koje su odredili organizatori. U interesu svih je zaštititi zdravlje i dobrobit građana. Stoga je donesena odluka o obustavi svih povrata za otkazane i odgođene događaje. Obustava će ostati na snazi sve dok se situacija u zemlji ne riješi i omogući povratak u javni život. Nakon prestanka ograničenja javnog života u zemlji, obavijestit ćemo vas o novim datumima događaja i povratka.

[OBAVIJEST ORGANIZATORA - PRETIUM SAVJETOVANJE d.o.o.]

''Sukladno preporuci Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije te novonastale situacije u vezi koronavirusa u Republici Hrvatskoj otkazujemo predstavu koja se trebale održati u Domu mladih u Koprivnici - Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2, 21.3.2020. ''

Povrat je moguće ostvariti na prodajnom mjestu gdje ste ulaznice kupili. Povrati kupcima koji su ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr je već izvršen na terećenu karticu. Potrebno je otprilike deset dana kako bi povrat bio vidljiv na računu. U slučaju da Vam povrat nije vidljiv nakon deset dana, molimo Vas da se obratite Vašoj banci.