Bajaga i Instruktori  - Ulaznice

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju

Satnica:


Ulaz - 19:00
Buđenje - 20:15
Bajaga - 21:15


 


Ekskluzivni koncert za prvih 300 kupaca ulaznica održat će se 6.2.2019. 21:00 u Vintage Industrialu!


Informacije za kupce ulaznica za koncert u Domu sportova!


Kupci ulaznica za Dom sportova imaju pravo na povrat do 31.12. ako Vam novi datum ne odgovara. 


Ako Vam novi datum odgovara:


- ulaznice za Parter nije potrebno zamijeniti i vrijede za parter. Molimo Vas samo da nam potvrdite do 31.12.2018. na info@eventim.hr kako Vam novi datum odgovara.


- ulaznice za Tribine je potrebno zamijeniti za ulaznicu s točnim brojem sjedala. Molimo Vas da nam se javite do 31.12.2018. na info@eventim.hr kako bi dobili nove ulaznice.


- ulaznice za VIP stajanje nije potrebno zamijeniti i vrijede za VIP lounge (barski stolovi). Molimo Vas samo da nam potvrdite do 31.12.2018. na info@eventim.hr kako Vam novi datum odgovara.


_________________________________


Bajaga i Instruktori napokon stižu u Zagreb, gdje će nastupiti u zagrebačkoj Areni, u subotu 02.03.2019. u sklopu velike regionalne turneje na kojoj promoviraju aktualni album ‘U sali lom’.


Bajaga i Instruktori bez sumnje su jedan od najvećih pop-rock bendova u regiji. Tijekom više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja.


Najveći Bajagin samostalni zagrebački koncert u dosadašnjoj karijeri, zakazan je za subotu, 2. ožujka 2019. godine kada će publika čuti nove i mnoge stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju 'Tišina', 'Ti se ljubiš (na tako dobar način)', 'Zažmuri', 'Plavi Safir', 'Dobro jutro džezeri', 'Muzika na struju', '220 u voltima', 'Tamara', 'Sa druge strane jastuka' i mnogi drugi.


Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga i Instruktori u travnju su ove godine predstavili svoj dvanaesti album 'U sali lom' sa kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova. 


Na albumu je devet pjesama, 'Savršen dan', 'U sali lom', 'Bilo bi lako', 'Može da te ubije grom', 'Rekla si', 'Loše napisan dan', 'Severac', 'Nikada te više neću zvati', 'Noćima sanjam', a završava bonus pjesmom 'Kad mesec prospe rekom srebra sjaji' na kojoj sudjeluje grupa Poin Black, a gitaru svira Dragi Jelić (YU grupa).


Bajaga je o novom albumu ukratko ispričao: "Imamo dvije klasične balade, jednu 'veliku' i jednu' malu'. 'Noćima sanjam' je pjesma srednjeg tempa, sve ostale su brze. Shvatili smo da u repertoaru nedostaju brze pjesme. Tako da nam je bilo neizbježno vraćanje u studio nakon deset godina. Sretni smo što smo ponovo surađivali sa Sašom Habićem. Jedno vrijeme nije radio i vratio se vratio na velika vrata.“


Ulaznice po early bird cijenama su u prodaji do 31.12. odnosno isteka kontingenta u sustavu Eventim, a prvih 300 kupaca ulaznice dobivaju ujedno i ulaz na ekskluzivni, zatvoreni promotivni nastup Bajage koji će se održati na tajnoj lokaciji u Zagrebu početkom iduće godine.


- PARTER: 130 kn 
- DONJA TRIBINA: 150 kn
- VIP LOUNGE (Barski stolovi): 220 kn
- VIP LOŽA: 460 kn * **


* Kupci ulaznica za VIP Lože imaju besplatan parking u garaži i liftom idu direktno do lože.
** Moguće je zakupiti i cijelu VIP Ložu | upite slati na dallas@dallas.hr


Djeca do 7 godina ulaze besplatno ukoliko sjede roditeljima u krilu.


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.