bajaga opatija 2021 - Ulaznice

Bajaga i Instruktori  - Ulaznice

Podaci o događaju

[Obavijest organizatora - Music Time]

Koncert „Bajaga i Instruktori”, zakazan za 21.8.2021. na Ljetnoj pozornici u Opatiji, zbog tehničkih razloga se odgađa.

NOVI DATUM KONCERTA je 20.08.2022.

Ulaznice kupljene za 21.8.2021. vrijediti će i za novi termin.

POVRAT ULAZNICA moguće je ostvariti na istim prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene.

Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete ostvariti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr.

***BAJAGA & INSTRUKTORI stižu u Opatiju 20.08.2022. s početkom u 21:30h!

OPATIJA- LJETNA POZORNICA

Bajaga i Instruktori napokon stižu u Opatiju, gdje će nastupiti na Ljetnoj pozornici, u subotu 20.8.2022. u sklopu festivala „Kolovozfest“.

Kroz više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja. Veliki Bajagin samostalni koncertu Opatiji, zakazan je za subotu, 20. kolovoza 2022. godine gdje će publika čuti nove ali i mnoge stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju 'Tišina', 'Ti se ljubiš (na tako dobar način)', 'Zažmuri', 'Plavi Safir', 'Dobro jutro džezeri', 'Muzika na struju', '220 u voltima', 'Tamara', 'Sa druge strane jastuka' i mnogi drugi. Kao i svi bandovi, Bajaga i Istruktori jedva čeka stati na pozornicu i osjetiti adrenalin koncerta, ljubav publike i sreću jer konačno imaju priliku zasvirati!

Bajaga i Instruktori bez sumnje su jedan od najvećih pop-rock bendova u regiji. Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga i Instruktori u travnju 2019 godine predstavili svoj dvanaesti album 'U sali lom' sa kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova. Na albumu je devet pjesama, 'Savršen dan', 'U sali lom', 'Bilo bi lako', 'Može da te ubije grom', 'Rekla si', 'Loše napisan dan', 'Severac', 'Nikada te više neću zvati', 'Noćima sanjam', a završava bonus pjesmom 'Kad mesec prospe rekom srebra sjaji' na kojoj sudjeluje grupa Point Blank , a gitaru svira Dragi Jelić (YU grupa).

Početak 2020. obilježio je novi hit pod imenom „Darja“ koji je Bajaga otpjevao sa poznatim srpskim glumcem Milošem Bikovićem i koja će po svemu sudeći postati veliki hit, kao i njegove stare pesme koje je radio za flim „Moji drugovi“, „Ni na nebu ni na zemlji“ i „Pada vlada“.