bajaga_opatija20 - Ulaznice ©

Bajaga i Instruktori

Nema aktivnih predstava u ovoj manifestaciji!

Podaci o događaju


[Obavijest organizatora - Music Time]

''Zbog trenutne situacije na području cijele regije uzrokovane virusom COVID-19, primorani smo odgoditi koncert "Bajaga i Instruktori" na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Novi termin koncerta biti će na ljeto 2021. godine te će točan datum biti objavljen uskoro. 

Povrat ulaznica možete ostvariti na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene. 

Ispred tvrtke Music Time unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i veselimo se koncertu sljedećeg ljeta!''


Kupci povrat sredstava mogu ostvariti do 1.9.2020. na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. Ako ste ulaznice kupili online na Eventim.hr, povrat sredstava možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 1.9.2020.


Djeca ne ulaze besplatno.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

BAJAGA & INSTRUKTORI

LJETNA POZORNICA, OPATIJA – 29.8.2020. u 21H 

Bajaga i Instruktori napokon stižu u Opatiju, gdje će nastupiti na Ljetnoj pozornici, u subotu 29.8.2020. u sklopu turneje na kojoj promoviraju novi album ‘U sali lom’.

Bajaga i Instruktori bez sumnje su jedan od najvećih pop-rock bendova u regiji. Kroz više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja.

Veliki Bajagin samostalni koncertu Opatiji, zakazan je za subotu, 29. kolovoza 2020. godine kada će publika čuti nove i mnoge stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju 'Tišina', 'Ti se ljubiš (na tako dobar način)', 'Zažmuri', 'Plavi Safir', 'Dobro jutro džezeri', 'Muzika na struju', '220 u voltima', 'Tamara', 'Sa druge strane jastuka' i mnogi drugi.

Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga i Instruktori u travnju 2019 godine predstavili svoj dvanaesti album 'U sali lom' sa kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova.

Na albumu je devet pjesama, 'Savršen dan', 'U sali lom', 'Bilo bi lako', 'Može da te ubije grom', 'Rekla si', 'Loše napisan dan', 'Severac', 'Nikada te više neću zvati', 'Noćima sanjam', a završava bonus pjesmom 'Kad mesec prospe rekom srebra sjaji' na kojoj sudjeluje grupa Point Blank , a gitaru svira Dragi Jelić (YU grupa).

Početak 2020. obilježio je novi hit pod imenom „Darja“ koji je Bajaga otpjevao sa poznatim srpskim glumcem Milošem Bikovićem i koja će po svemu sudeći postati veliki hit, kao i njegove stare pesme koje je radio za flim „Moji drugovi“, „Ni na nebu ni na zemlji“ i „Pada vlada“

Ove godine ćemo imati priliku uživati u nastavku koncertne turneje neumornog Bajage, koji je će svirati u Budimpešti, Osijeku, Čakovcu, Skoplju, Ljubljani, Frankfurtu i naravno 29.08. u Opatiji. Na svakom od ovih koncerata ćete uživati u staroj dobroj Bajaginoj energiji i svim njegovim najvećim hitovima.  

Ulaznice za koncert kreću u prodaju od 3. ožujka te se mogu se kupiti po EARLY BIRD cijeni od 160 kn do 3. lipnja.